Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaj briješ?

Danas đirajte po gradu u čast muškarcima uz jeftina pića te nagrade za najbolje brkove i brade

04.12.2014., Zagreb - Novootvoreni Salon, frizeraj uredjen u retro stilu. Marko Stanzl, Mario Stancic, Alen Relota.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
19.11.2015.
u 08:30

"Ključ" je u posebnoj narukvici, koja stoji 20 kuna i uključuje kupone za nekoliko lokala. Organizator je ekipa iz ture Đir po Zagrebu

Đir u čast muškarcima! Danas je njihov dan, Međunarodni dan muškaraca, a u Zagrebu će se obilježiti događajem nazvanim "Kaj briješ?". Ukratko, svatko tko se danas želi zabaviti u čast snažnijih polovica to može napraviti ako kupi posebnu narukvicu u Swanky Monkey Gardenu, Ilica 50, ili kod čovjeka-goluba iz turističke ture Đir po Zagrebu.

Narukvica košta 20 kuna, a donosi "survival kit" te kupone za besplatne "žestice" u Swankyju, Tesla Power Houseu, Supercaffeu, Maraschino Baru ili u Pepermintu. U tim će se kafićima, uz žestoka, i ostala pića nuditi po akcijskim cijenama, a one koji điraju očekuje i hrana u Wok&Burgeru by Maksimirski Zmaj.

– Od danas se u tim lokalima može s nama đirati svakog četvrtka, a ovoga puta, budući da je Međunarodni dan muškaraca, surađujemo sa Salonom i Beard Gangom te ćemo nagrađivati najbolje brkove i brade – najavljuje ekipa iz ture Đir po Zagrebu, koja je, podsjetimo, specifična po tome što turiste gradom vode odjevene u golubove.

Điranju se, napominju, zainteresirani mogu priključiti čitavu večer, i to već od 18 sati, a tvrde kako je četvrtak i inače idealan dan za izlazak.

– Za one koji nemaju predavanja petkom, ne da im se čekati vikend ili jednostavno nakon posla žele nešto popiti i podružiti se s ekipom – objašnjavaju organizatori profil ljudi koje očekuju na svojim đirovima.

I ostali četvrtci, dodaju, bit će "akcijski", odnosno, baš kao i danas, cijene piva, primjerice, neće prelaziti 12 kuna. Također će, kao i događaj "Kaj briješ?", biti tematski. *

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije