Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREBAČKI FESTIVAL

Četiri dana do početka najboljeg jesenskog festivala - Bundekfesta!

Bundekfest (1)
Foto:
1/3
02.09.2013.
u 16:15

Teška industrija i Kemal Monteno 11.09. na velikoj pozornici novozagrebačkog parka Bundeka

Četiri dana ostalo je do početka najboljeg i najzabavnijeg zagrebačkog jesenskog festivala – Bundekfesta. Festivala u kojem će publika imati prilike uživati od 06. do 14.09. u cjelodnevnom bogatom programu. Popodnevne radionice za djecu, festival mladih i večernji koncerti najpoznatijih glazbenih imena, kombinacija su za još jedan nezaboravni Bundekfest!

Na velikoj pozornici novozagrebačkog parka Bundeka u četvrtak 11.09. odzvanjati će zvukovi uvijek dobro raspoložene Teške industrije. Što su nam za ovaj koncert pripremili jedva čekamo čuti, a mi vjerujemo kako je pred nama još jedan nezaboravan koncert Teške industrije. Biti će ovo još jedna prilika da publika uživa u najvećim hitovima jednog od najtraženijih bendova u regiji, koji svojim koncertima priređuju publici pravi užitak i zabavu.
Publika će imati prilike uživo čuti veliki hit ˝Majske kiše˝ koju je Teška industrija otpjevala u duetu sa Kemalom Montenom, koji će iste večeri zabaviti sve prisutne na Bundekfestu. Osim dueta sa Teškom industrijom, uživati ćemo u nezaboravnim hitovima Kemala Montena ˝Nije htjela˝, ˝Vratio sam se živote˝ i mnogim drugima koji su obilježili dugogodišnju Kemalovu karijeru.

Ulaz na koncerte Kemala Montena i Teške industrije, kao i ostala događanja, radionice i koncerte tokom cijelog festivala je SLOBODAN!

Sve detalje oko nadolazećeg  Bundekfesta pratite svakodnevno na Facebook stranici Bundekfest Official

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije