Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 211
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zima uz dobro štivo

Centar u Susedgradu organizira Book club, ugostit će i Karakaša

11.01.2022.
u 12:40

Sudjelovanje je besplatno uz predočenje COVID potvrde, a prijaviti se može u CZKO-u Susedgrad ili na e-mail info@czkio-susedgrad.hr.

Ljubitelji pisane riječi koji zimske dane najradije provode uz knjige mogu se pridružiti svojim istomišljenicima u Book clubu, koji organizira Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad.

Predviđena su tri susreta u prostoru galerije na prvom katu centra, a na njima će se, među ostalim, razgovarati o tome kako odabrati pravi naslov, zadržati naviku čitanja, kritički promišljati o djelima... Prvi je na redu sutra, drugi u petak, a treći 19. siječnja, a svi su zakazani u isto vrijeme, odnosno od 18.30 do 20 sati. Zadnji termin je pak dva dana poslije, kada će se u dvorani centra u 19 sati održati književna tribina s nagrađivanim autorom Damirom Karakašem. Sudjelovanje je besplatno uz predočenje COVID potvrde, a prijaviti se može u CZKO-u Susedgrad ili na e-mail info@czkio-susedgrad.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije