Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL U PARKU

Bundekfest – Prijenos utakmice Srbija-Hrvatska i koncert Baruna!

bundekfest (1)
Foto: ''
1/3
22.08.2013.
u 18:15

Bit će to ujedno i posebna prigoda da Baruni po prvi put zagrebačkoj publici uživo predstave svoj novi hit ˝Dobro došla mi u sjećanje˝…

Najljepši novozagrebački park odzvanjat će 6. rujna gromoglasnim navijanjem i pjesmom. U sklopu ovogodišnjeg Bundekfesta održat će se posebni nogometno-glazbeni spektakl. Nakon prijenosa kvalifikacijske nogometne utakmice za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu Srbija – Hrvatska, s početkom u  20.30 sati, uslijedit će spektakularan koncert grupe Baruni. Bit će to ujedno i posebna prigoda da Baruni po prvi put zagrebačkoj publici uživo predstave svoj novi hit ˝Dobro došla mi u sjećanje˝…

Navijačka obilježja vatrenih poželjna su, ali ne i obvezna, jer ulaz je besplatan, kao i na sve ostale događaje i koncerte Bundekfesta.

A na ovogodišnjem najboljem zagrebačkom jesenskom festivalu od 6. do 14. rujna nastupit će iznimni glazbenici kao što su Zlatko Pejaković, Sandi Cenov, Jura Stublić i grupa Film, Marijan Ban & Diktatori, Colonia, Massimo, Kemal Monteno i mnogi drugi.

Sve novosti vezane uz Bundekfest pratite na Facebook stranici https://www.facebook.com/pages/Bundekfest/417407805045663 i na www.bundekfest.hr.

>>Na Bundekfestu nastupaju Baruni, Z. Pejaković, Massimo, Colonia...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije