Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvije nove lokacije

Božična čarolija u Zagrebu trajat će pet tjedana, već se počelo s ukrašavanjem

Advent u Zagrebu 2017.
Dalibor Urukalović/Luka Stanzl/PIXSELL
04.11.2018.
u 13:23

Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba, otkrila je da ove godine zagrebački advent počinje 1. prosinca

Već su osvanuli ukrasi na zagrebačkim ulicama i pripreme za ovogodišnji advent, prema najavama, bogatiji nego prethodnih godina, već su u jeku. 

Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba, otkrila je da ove godine zagrebački advent počinje 1. prosinca, javlja RTL. 

"Advent ove godine počinje 1. prosinca s jednim laganim zagrijavanjem nekoliko dana ranije. Bit će neke nove lokacije, a jednako tako neke koje smo prijašnji godina posjećivali bit će zaobiđene, ugasit ćemo ih, ali ćemo sigurno uživati", rekla je Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba.

Očekivanja od zagrebačkog Adventa koji ima trostruku titulu najljepšeg u Europi su velika. "Mi smo ukupno izdvojili i za marketinške i za same projekte. Tijekom 12. mjeseca oko 5 milijuna kuna", dodaje direktorica Turističke zajednice grada Zagreba. 

Ovogodišnji Advent donosi nove lokacije i atrakcije, a u turističkoj zajednici nadaju i rekordnom broju posjetitelja i noćenja. Božična čarolija u metropli trajat će pet tjedana.  

Pogledajte i video Advent u Zagrebu 2018

Komentara 5

SA
samoborka
14:17 04.11.2018.

BožiĆ srećo,Božić,a ne Božič.

DO
doktorica
23:21 04.11.2018.

to će plaćati građani Zagreba,koji štede na grijanju i struji i smrzavaju se u svojim stanovima da uštede.Prekrasno!

Avatar Analizator
Analizator
12:32 06.11.2018.

Nadam se da će kao i prošle godine, u pravom adventskom duhu, oko popularnih kućica biti stalna prezentacija romskih kulturnih običaja uz hitove "Đurđevdan" i "Đelem đelem"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije