Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijedlog

Borisu Špremu posmrtno Nagrada grada Zagreba

'gradska......zagreb.....02.07.2009.  Starogradska vijecnica, cirilometodska 5 - 2 sjednica Gradske skupstine - konstituiranje odbora / predsjednik boris sprem     Photo: Marko Lukunic/Vecernji list'
'Marko Lukunic/Vecernji list'
13.03.2013.
u 09:30

"Ne smijemo zaboraviti njegove iznimne zasluge i doprinos demokratizaciji na mnogim vodećim pozicijama"

Na prijedlog predsjednika Odbora za javna priznanja Davora Bernardića, koji su prihvatili svi članovi Odbora, Gradskoj skupštini predloženo je da se Nagrada grada Zagreba posmrtno dodijeli Borisu Špremu, bivšem predsjedniku Gradske skupštine i Hrvatskog sabora.

Istaknuto je da se Borisu Špremu nagrada, na žalost, dodjeljuje posmrtno, ali da “ne smijemo zaboraviti njegove iznimne zasluge i doprinos demokratizaciji na mnogim vodećim pozicijama”. Bernardić je uvjeren da će ga gradski zastupnici na 48. sjednici 21. ožujka jednoglasno prihvatiti.

Komentara 3

Avatar Jon Snow
Jon Snow
10:42 13.03.2013.

Samo jedno pitanje na clanak i na sam Bernardicev prijedlog... Zasto, s cim je gosp. Sprem zaduzio ovaj grad ?

Avatar MK
MK
10:44 13.03.2013.

Borisu Špremu posmrtno Nagrada grada Zagreba... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Pa Milan Bandic je jos ziv i mogao bi Bernardic i Milanu Bandicu dati "Nagradu grada Zagreba" za sve ono sto je radio za SDP... Osobno me ova dodjela jako iritira... Sa jednedne strane je SDP imao vlast svih tih godina i eto sada se Borisa Šprema jos i nagraduje, sa druge pak strane SDP kaze kako u zadnjih 12 godina nista nije valjalo! ...nije li to previse zbunjujuce - da bi covjek tu nagradu mogao shvatiti ozbiljno?!

MA
matador007
10:57 13.03.2013.

Imam ja jedan prijedlog za ulicu,neka se zove ULICA NEZAPOSLENIH,a ako se pitate zašto-zato što nas je svaki dan sve više,a opet u tišini i dostojanstvu čekamo neko bolje sutra!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije