Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUKOVNA U SAMOBORU

Bijesni jer u školi nema sapuna ni papirnatih ručnika. Ravnatelj: To nije istina

Foto: Google maps/screenshot
1/3
06.03.2020.
u 14:43

Ukoliko u vašoj školi nedostaje papirnatih ručnika i sapuna, slobodno nam možete poslati na dojavi@vecernji.net

Epidemija koronavirusa potegnula je javnu tajnu hrvatskih osnovnih i srednjih škola, a to je kronični nedostatak sapuna i papirnatih ručnika u WC-ima. Iako osnivači - gradovi i županije dobivaju sredstva iz državnih prihoda i izvornih prihoda da skrbe o školama. najčešće to je briga roditelja.  

Dobili smo snimku čitatelja iz Srednje strukovne škole Samobor na kojoj se jasno vidi kako nema sapuna i papirnatih ručnika.

Kako nam je rekao ravnatelj škole profesor Davor Škiljan, to nije istina. 

- Moguće je da se dogodio trenutak kad toga nije bilo, ali mi na dnevnoj bazi imamo tekućeg sapuna i papirnatih ručnika. Za to imamo novca. Postoje druge stvari koje su problem. Možete slobodno doći sada kod nas i vidjeti. Često nam znaju reći naše spremačice kako pronalaze role papira svugdje bačene...no to je drugi problem - istaknuo nam je ravnatelj i ponovo nas poznao da dođemo u školu.   

Ukoliko u vašoj školi nedostaje papirnatih ručnika i sapuna, slobodno nam možete poslati na dojavi@vecernji.net 
 

Komentara 5

BL
Blomberg
18:25 11.03.2020.

Prica se da se jako puno krade ,i zasto se sve to strogo ne kontrolira kad idu sa posla ?Sad ce se uvesti kamere na sva vazna mjesta da konacno ti koji na hrpe nose doma dojdu na vidjelo i i sve ih kazniti i potjerati.

DU
Deleted user
15:58 06.03.2020.

Može biti i da djeca poskidaju da bi slikali!

Avatar KarenVC79
KarenVC79
23:06 08.03.2020.

Karen, 26. bxes.xyz/d962097

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije