Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijevoz do Ikee

Besplatan autobus vozi do 8. rujna

Kupci IKEA-e
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
25.08.2014.
u 08:00

Vožnja će nakon 8. rujna stajati 10 kuna, a autobusna karta moći će se iskoristiti kao vaučer u vrijednosti od pet kn za kupovinu namještaja i hrane u robnoj kući. Samo jedan vaučer može se iskoristiti za jednu kupovinu

Prvi vikend nakon otvaranja kolone su vozile do IKEE.

Točan broj posjetitelja ne žele otkriti, iako su u prva četiri dana iz Ikee predviđali do 25 tisuća kupaca. Zagrepčane je do robne kuće prevozio i autobus sa Savskog mosta.

Osim tamo, autobus staje i na Slavonskoj aveniji (kod ul. J. Marohnića), u Ul. Hrvatske bratske zajednice (križanje s ul. grada Vukovara), Heinzelovoj ul. (kod Planinske), u Branimirovoj - kod ul. Maksimirsko naselje II i kod Čulinečke, na Zagrebačkoj cesti - kod križanja s Branimirovom te kod Brestovečke, u Ul. Lj. Posavskog (kod ul. Rimski put). Karta do 8. rujna je besplatna, a nakon toga 10 kuna.

Od ponedjeljka do subote autobus kreće sa Savskog mosta u 9, 10, 12, 14, 16 i 18 sati, dok nedjeljom u 9, 10, 12, 14 i 16 sati.

Komentara 2

LI
liliZG
12:40 25.08.2014.

čula sam da je bilo 200 ljudi na otvorenju, daleko je to od 25000 kupaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije