Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sport

Bernardić ispratio paraolimpijce na putu za London

bernardic
Gradska skupstina
22.08.2012.
u 16:05

Bernardić je naglasio važnost održavanja Paraolimpijskih igara u razvoju društva jednakih mogućnosti za koje se i sam zalaže.

Predsjednik Gradske skupštine Davor Bernardić danas je u Zračnoj luci ispratio hrvatsku delegaciju na XIV. Paraolimpijske igre koje će se održati u Londonu od 29. kolovoza do 9. rujna. Na Paraolimpijskim igrama natjecat će se 25 hrvatskih reprezentativaca u 5 sportova: atletika, biciklizam, plivanje, streljaštvo i stolni tenis.

Bernardić je naglasio važnost održavanja Paraolimpijskih igara u razvoju društva jednakih mogućnosti za koje se i sam zalaže.

– Siguran sam u vašu spremnost za ostvarenje svega što je moguće i nemoguće  te vam želim mnogo osobnih rekorda, medalja, ugodan boravak u Londonu i sretan povratak u Hrvatsku – rekao je Bernardić.

Komentara 1

MI
Milkica
17:05 22.08.2012.

Pa valjda ih je ispratio na put za London, a ne na putu za London. Ili su stajali negdje usred Francuske, na putu kojim se ide do Londona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije