Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarni koncert

Belfast Food, Picksiebneri, Cinkuši i drugi za Noinu arku

Noina arka koncert
Foto: PR FOTO
27.11.2013.
u 11:59

Ulaz na koncert stoji 50 kuna a sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je udruzi Noina arka

Dobri prijatelji Vintage Industrial Bara, Picksiebner u četvrtak 28. studenog organiziraju drugi dobrotvorni koncert "Za Noinu arku".

Za Noinu Arku i napuštene životinjice u njoj svirat će Belfast Food, Ibrica Jusić, Corto, Cinkuši, Valungari, te organizatori Picksiebner. Kroz program će nas voditi Kiki Ugrina.

Cilj je ovog humanitranog koncerta skupiti čim više novaca za zagrebačku udrugu koja brine o napuštenim životinjama.

Svi koji se odazavu ovom hvalevrijednom humanitranom potezu pomoći će da Noina Arka i njeni prijatelji osiguraju što bolje uvjete životinjama koje čekaju nove vlasnike. Sav prihod od prodanih ulaznica ide Udruzi.

Pomoć su već osigurali sponzori koncerta - Grad Zagreb, Lidl, CMC, HDS - ZAMP, Slon.hr, Vintage Industrial Bar, Proton, Unex Group i Ožujsko.

Sad je red na ljubiteljima životinja i dobre glazbe - potrudite se da 50 kuna iz vašeg budžeta 28. studenog završi u kasi Noine arke. Psi i mace će to cijeniti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije