Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedan mobilnosti

Bandićevim zaposlenicima darovali tri bicikla

Bicikl
Damir Špehar/Pixsell
16.09.2011.
u 14:42

Dvokotačna prometna sredstva darovala je udruga „Moj bicikl“ kako bi bili na raspolaganju zaposlenicima gradske uprave za dolazak na posao ili rekreaciju.

Udruga „Moj bicikl“ i Grad Zagreb i ove će godine nizom aktivnosti usmjerenih promociji uporabe bicikla te zdravoga i aktivnoga životnog stila obilježiti Europski tjedan mobilnosti, koji traje od 16. do 22. rujna, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare. Osim najave bicikliranja po hrvatskom glavnom gradu, djelatnici gradske uprave na dar su dobili i tri bicikla.

Darovala ih je udruga „Moj bicikl“ kako bi bili na raspolaganju zaposlenicima gradske uprave za dolazak na posao ili rekreaciju. Donacija je dio projekta „Odsad biciklom na posao“ koji je pokrenula udruga „Moj bicikl“ radi poticanja uporabe bicikla kao zdrave i jeftine alternative javnome gradskom prijevozu.

 

Komentara 5

Avatar žič
žič
15:26 16.09.2011.

je,je sigurno se buju vozili biciklom na posel,svojevremeno se je onaj fizulić dok je bil u saboru jenput dopelal na biciklu samo atrakcije radi,nismo mi skandinavci,balkan je to balkan,ne toliko zemljopisno koliko mentalno......

Avatar m_m
m_m
16:28 16.09.2011.

Bolje da su bicikle dali onima koji bi ih i koristili. Hebe se \"djelatnicima gradske uprave\" za bicikle. Njih zanima lova ...

AM
amato
20:40 16.09.2011.

Slika bi bila OK da je na njoj Bandić. Ovako...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije