Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
8 12°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • komentatorv2:

    "Rješenje za problem siromaštva, ali i beskućnika Davor Bernardić vidi u zapošljavanju te većoj društvenoj osjetljivosti za ovu kategoriju hrvatskih građana." zanimljiva izjava, u kontekstu cinjenice da je danas stopa nezaposlenosti na visini ratnih godina i da su za istu ... prikaži još!u dobrim dijelom zasluzni i bernardic i njegovi, opstruiranjem investitora u gradu i propustanjem privlacenja investitora na drzavnoj razini, te povisivanjem poreza i nameta poduzetnicima te istovremenim uhljebljivanjem srednjoskolaca u skupstinu i gradske tvrtke.

  • Vito:

    Bandić: Zagreb najbolje u Europi skrbi za beskućnike Točno Pogledajte pozorno sliku uz članak Vidjet će te da je ergonomski napravljena Čovjek se lako presavije i polovocom tjela bez problema "istražuje" sadržaj "vlasništva" gradske "čistoće" Kako mu ne bi bilo ... prikaži još! bilo hladno za ruke kontejneriu su od plastike Zelene su boje kako bi stranci imali dojam o brizi grada za ekološko razvrstavanje otpada

  • Vito:

    U Zagrebu ima do 450 beskućnika čija je prosječna starost 50 godina. Većina beskućnika bila je zaposlena, čak su imali i pristojne životne uvjete, što se mijenja kada dobiju otkaz Pogotovo kad ti gradonačelnik dovede inspekciju i izbaci te iz ... prikaži još!z radionice u kojoj je radio tvoj prapradjed a gradonačelnik sad želi taj prostor za sebe pod izgovorom "povratka imovine" Tako zjapi prazno oko 20.000 poslovnih prostora i nešto više radnih mjesta Brine se milanče da Hrvati i Hrvatice nemaju posla i da slobodno prekopavaju kontejnere dok on troši naše novce na fontane stadion stambene zgrade u BiH putovanja na naš račun za vlasite izborne kampanje I mnoge druge pljačkaške pohode koje ovdje jednostavno ne mogu dopisati, jer ne dopuštaju napisati toliki broj zlodjela milana bandića & co.

Još iz rubrike Zagreb

Veliki požar izbio u tvornici stolarije i drvne prerade u Valpovu
izgorjela spavaća soba

Remetinečki gaj: Izbio požar u stanu, spašene tri osobe

Zagreb: Joško Klisović u pratnji Peđe Grbina predao potpise za izbore
Nastava u tri smjene

Klisović: Grad ne brine o obrazovanju, Kampus Borongaj godinama stoji

Zagreb: Kandidat za gradonačelnika Željko Uhlir razgovarao o problemima stanovnika Klare
Ima nekoliko ideja

Željko Uhlir: Jarunski most stvar je prošlosti, evo kako vratiti Zagrepčane rijeci Savi