Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije došao na sjednicu

Bandić se oglasio o GUP-u: Jedino pošteno je da se povuku svi amandmani

Milan Bandić
Foto: Frano Jerkan/PIXSELL
1/3
10.02.2020.
u 12:55

Kako će glasati kolege iz HDZ-a to će oni odlučiti, dodao je

Gradonačelnik Milan Bandić nije se pojavio na sjednici Gradske skupštine gdje traje rasprava o GUP-u. Bandić je povukao sve amandmane, dok je HDZ povukao njih četiri. Na pitanje novinara od 11 amandmana HDZ-a Bandić je rekao: "Nema nadmudrivanja. Sve što sam rekao stojim kod toga. Bedaki ne ponavljaju tri puta isto"

"Ja znam da smo mi povukli sve amandmane. Jedino pošteno je da se povuku svi amandmani. To je pošteno, da se izglasa GUP koji je prošao proceduru, dvije javne rasprave i da idemo raditi na dobrobit građana", kazao je Bandić. 

"Mene su izabrali građani, a ne Skupština. Ja mislim da sam u Skupštini kada mislim da je nešto važno. Mislim da sam sve rekao 5. veljače, u subotu sam to i napisao. Pošteno i korektno, do kraja. Oni koji se budu drugačije ponašali imaju prema nekima neke druge odnose ili žele zaustaviti razvoj grada", kazao je Bandić.

"Kako će glasati kolege iz HDZ-a to će oni odlučiti", dodao je.

Bandić je rako da je uvjeren da će GUP proći te zamolio novinare na elementarnu pristojnost i tražio da ga puste da odgovori do kraja.

Video: Milan Bandić izviždan ispred Skupštine

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kokoiduhovi
12:06 11.02.2020.

Tko o čemu, .........., čemu o poštenju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije