Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak kopanje

Bandić poslao obavijest – radovi na Cvjetnom počinju za dva tjedna

cvjetni trg
Borna Filić/PIXSELL
26.05.2012.
u 07:43

Zastupnik Zvane Brumnić tvrdi kako Bandić, koji je priopćio da radovi mogu trajati najviše 150 dana, gradi protuzakonito

Iako Gradska skupština nije odobrila otvaranje gradilišta na trgu Petra Preradovića, odnosno obnovu komunalne infrastrukture i popločavanje Cvjetnog trga, gradonačelnik Milan Bandić stanarima i vlasnicima ugostiteljskih objekata na potezu gradnje poslao je dopis da za dva tjedna počinje realizacija projekta vrijednog više od osam milijuna kuna.

– Na temelju odluka ne samo na Skupštini nego i odluke koje je gradonačelnik ranije donio, krećemo u taj projekt – kaže Davor Jelavić, pročelnik gradskog Ureda za prostorno uređenje.

No, SDP-ov zastupnik Zvane Brumnić odgovara kako postoje zakoni i procedura.

– Ne znam što im je u glavi i zašto misle da ne trebaju poštovati zakone. Problem je u zgradi (Centar Cvjetni, op. a.) jer nije napravljeno sve onako kako je trebalo, a sada građani plaćaju rješavanje problema – tvrdi Brumnić.

Komentara 3

Avatar Patton
Patton
09:56 26.05.2012.

9:56 26.5.2012 U članku piše : \"...odnosno obnovu komunalne infrastrukture i popločavanje cvjetnog trga...\", ako je to točna informacija onda se postavlja pitanje kakova je obnova komunalne infrastrukture provedena prije cca 15 godina. Znamo da je svojedobno bila mjenjana kompletna infrastruktura u Ilici (od trga do Frankopanske ili britanca), na Trgu Bana Jelačića i cvjetnom trgu. Očito da Bandolero opet igra prljavu igru u korist skipera Horvatinčića (ili nekog propalog poduzetnika kojem se štelaju radovi na cvjetnom).

AM
amato
09:58 26.05.2012.

Gradonačelnik \"radi\" građani plaćaju.

BU
BubyZG
18:55 26.05.2012.

Pod hitno se nešto mora napraviti, jer na Cvjetnom smrdi k\'o kuga. Horvatinčićev centar je spojen na staru kanalizaciju ( nema veze što je relativno nova, premalog je kapaciteta ), a 10 mil kuna koliko je investitor platio komunalnu pristojbu pri ishođenju građevinske dozvole su Holding i Banderas rasprčkali ( da ne kažem nešto gore ). I kako već rekoh, nešto se mora napraviti i najavljuju se radovi na obnovi popločenja i kom. infrastrukture na Cvjetnom, financirani iz džepova prireznih obveznika Zagreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije