Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirka Jozić:

'Bandić ima etiketu Uskokova optuženika, a spriječio je da Zagreb postane Napulj'

12.06.2021.
u 09:21

Mirka Jozić, pročelnica Ureda za gospodarstvo, od jučer više ne radi u upravi Grada Zagreba. Prisjeća se početaka, odnosa s pokojnim i aktualnim gradonačelnikom

Komentara 66

TM
trade_mark
10:27 12.06.2021.

Kaže Mirka: bandić je gorio za poslom, nije dozvojavao nemoguće, tražio je rješenja! Zato Zagreb danas ima zatvoreni Jakusevac, imamo tramvaj do Laništa i aerodroma, Jarunski most, najbolju vodovodnu mrežu u Europi! Da ne govorimo o divnim fontanama, zlatnim zahodima, Ljetu na Savi s 4 posjetitelja, nadstrešnice, stadion, najsuvremeniju žičaru na svijetu... Milan je bio najveći, on je TRAŽIO RJEŠENJA! Kako te Mirka nije sram tako lagat!?

SI
siskic
11:04 12.06.2021.

Banderas je spriječio da zagreb postane evropski, uljuđen i civiliziran grad. Zagreb pod njegovim vodstvom i njegovih pajdaša je postao kasaba i palanka. U njemu su vladali i bogatili se kojekakav ološ, lupeži, probisvjeti i gansteri koji su sebe i svoje besramno obogatili a građanima ostavili pustoš u svakom pogledu. A ti, što ovo pripovjedaš, a šta bi drugo i rekla, uz njega si ostvarila više od američkog sna, a u biti jedna obična lusprda.

Avatar Idler
Idler
09:24 12.06.2021.

Spriječil je....ziher iz humanih pobuda i odgovornosti prema biračima 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije