Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAJALI TRAMVAJI

Detalji kaosa u Maksimirskoj: Taksijem se zabio u tramvaj pa se posvađao s vozačem

24 sata/Čitatelj
12.12.2023.
u 09:45

Dvadeset minuta trajao je zastoj tramvajskog prometa na Maksimirskoj cesti 67 u smjeru Kvaternikova trga zbog sudara tramvaja i osobnog vozila

Prometni kaos nastao je jutros u Zagrebu nakon što se automobil zabio u tramvaj u Maksimirskoj ulici. 

ZET je u 9.10 sati izvijestio kako je nastao zastoj tramvajskog prometa na Maksimirskoj cesti 67 u smjeru Kvaternikova trga zbog sudara tramvaja i osobnog vozila. Linije 5, 7 i 12 prometovale su skraćeno do Kvaternikova trga. Linije 4 i 11 prometuju redovno do Dupca. Međutim, u 9.28 izvijestili su kako je zastoj riješen te da sve linije prometuju redovnim trasama. 

– Između Jordanovca i Mašićeve zabio se auto u tramvaj, svađali su se taksist i vozač. Bit će ogroman zastoj – javio je očevidac za 24 sata. Prema riječima svjedoka koji se zatekao u tramvaju broj 7, vozilo taksija zabilo se u tramvaj koji je prolazio, a zatim je tramvaj odbacio taksi do drugog automobila, tvrdi čitatelj za Jutarnji list. Prema njegovim riječima, vjerojatno je automobil izlazio s parkiranog mjesta kada se tramvaj zabio u njega.

Nakon nesreće došlo je do sukoba između vozača taksija i tramvaja. Još jedna neugodna situacija dogodila se nešto ranije, također u tramvaju broj 7. Kako tvrdi drugi svjedok, taksist se ispred semafora ubacio ispred tramvaja na tračnice. Vozač tramvaja je pobjesnio i počeo psovati te je izašao iz tramvaja i otišao do vozača. Do sukoba nije došlo jer je vozač taksija odjurio kada se upalilo zeleno na semaforu.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 22

GO
goodbadugly
11:28 12.12.2023.

Trebala bi policija u cijeloj hrvatskoj početi više pažnje posvetiti kontroli vožnje taksista. Ne odgoj i ne kultura u vožnji.

SU
SULUD
12:04 12.12.2023.

Taksist je pobjegao jer nje znao hrvatski

GO
goodbadugly
11:25 12.12.2023.

Kultura vožnje taksista. Nije jedini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije