Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradnja

Autobusni kolodvor gotov do 19. siječnja?

Samobor (1)
Dalibor Urukalović/PIXSELL
10.11.2010.
u 08:00

- Ako ne do tada, onda bi radovi najkasnije trebali završiti do veljače, rekao je Boris Kušt

Donesen je dinamički plan gradnje novog autobusnog kolodvora, po kojem bi gradnja trebala završiti do 19. siječnja sljedeće godine – objavio je jučer Boris Kušt, direktor Komunalca.

Dodao je ipak da, ako se zbog vremenskih neprilika to neće moći ostvariti – radovi bi trebali završiti najkasnije do veljače.

– Nakon toga bi bio tehnički pregled i dobivanje uporabne dozvole – rekao je Kušt.

Također, vjerojatno će se u prosincu ove ili u siječnju sljedeće godine raspisati javni natječaj za zakup prostora na kolodvoru. Ipak, osim javnog natječaja postoji i mogućnost raspisivanja javne dražbe.

– Dražbu bismo proveli kako bismo postigli što bolju cijenu – iznio je gradonačelnik Krešo Beljak.

Što se tiče regulacije prometa, Grad je dobio suglasnost Županijske uprave za ceste da ulaz na parkiralište koje se trenutačno gradi kod kolodvora, bude iz Ulice grada Wirgesa, a izlaz s njega također na tu ulicu, s tim da će se više neće moći ići ulijevo, nego samo udesno na kružni tok.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije