Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ful kul buvljak

Antikviteti, ploče, umjetnine, knjige, odjeća...u subotu ponovo na platou Boogaloo kluba

Foto: Hana Kajari
1/9
29.03.2023.
u 17:08

Ulaz je besplatan, traje od 10 do 17 sati, a možete se priključiti i kao izlagači s vlastitom kolekcijom

Jedan od najvećih zagrebačkih buvljaka "Ful Kul Buvljak" sa svojim se drugim izdanjem vraća nakon zimske pauze pa će se na platou popularnog Boogaloo kluba u subotu ponovno okupiti mnoštvo zanimljivih izlagača, a okupljene će hitovima zabavljati DJ Tomi Phantasma. Ulaz je besplatan, zabava traje od 10 do 17 sati, a zbog velikog interesa buvljak je proširen na još dva manja platoa na samom ulazu u klub. 

– Odaziv izlagača je također do sada bio iznad očekivanja, redovito je “sold out”, tako da će ovoga puta biti otvorena još dva manja platoa, bočni plato, lijevo od ulaza po stepenicama koji gleda na samu Ulicu Ivana Lučića, kao i na sam doljni plato na samom ulazu! Također je i sama kvaliteta ponude na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu,… a za što su najviše, uz nas, zaslužni sami izlagači. Sama lokacija je također vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati, tako da vam je uz dobar shopping zagarantirano i zanimljivo druženje i dobra zabava – kažu organizatori. 

Podsjetimo, koncept buvljaka baziran je na prodaji i zamjeni brojnih predmeta pa se izlagačima mogu pridružiti svi koji žele s drugima podijeliti dijeliće vlastitih zanimljivih kolekcija, pa bila to odjeća, obuća, nakit, umjetnine, knjige, stripovi, gramofonske ploče, CD-ovi, DVD-ovi ili pak VHS kazete. Često se ondje nađu i razne umjetnine, plakati, bedževi, crteži, antikviteti, pa čak i lampe i bicikli.

Ako se Ful Kul Buvljaku želite pridružiti kao izlagači, potrebno se prijaviti na e-mail adresu buvljakfulkul@gmail.com, a na kojoj možete dobit sve dodatne informacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije