Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skuplja vožnja

[ANKETA] Taksi se uglavnom zove noću i u nužnim slučajevima, kada se negdje kasni

taksi
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/4
17.03.2016.
u 08:00

Taxi Cammeo poskupio je vožnju za tri kune pa smo provjerili kod Zagrepčana koriste li usluge taksista te jesu li im cijene prihvatljive ili previsoke.

Matea Martinović, studentica: Ne vozim se taksijem već javnim prijevozom. Taksi je skup pa ih pozivam jako rijetko, i to samo ako negdje kasnim. Za večernje izlaske uvijek netko ima automobil.  

Jadranka Frelih, umirovljenica: Taksisti su već jednom dizali cijene pa mi nije drago da ih dižu opet. Ja im vjerujem kada kažu da rade na rubu profita, no za nas građane je i to previše pa ih pozivam u nužnim slučajevima. 

Lucija Lijović, učenica: Taksijem se vozim samo vikendima kada idem van pa se njime vraćam kući. Prosječno me to košta 30-ak kuna jer se nas nekoliko skupi pa podijelimo troškove. Cijena je prihvatljiva. 

Komentara 2

TA
taxiico
09:21 17.03.2016.

a jeste se raspitali... umirovljenicima i ucenicima skup taxi. bravo novinari. blago nama

CI
cibetka
13:44 17.03.2016.

Novine skupe,telefoniranje skupo ,gorivo skupo ,javni prijevoz skup pa najbolje bi bilo da je sve badava i da radimo badava.O cemu bi onda novinari pisali kad su i oni skupi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije