Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supernova buzin

"Adventski ceker": Počastite se domaćim proizvodima koje možete i donirati potrebitima

Zagreb: Gradonačelnik Milan Bandić na promociji projekta Plavi ceker
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
21.12.2023.
u 16:57

Manifestaciju koja traje do nedjelje organizirali su Grad Zagreb te Gradski ured za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje

Domaći med, bučino i maslinovo ulje, suhomesnati proizvodi, riblje prerađevine te tradicijski ekološki suveniri samo su dio proizvoda s kojima se ovih dana možete počastiti u prostorima trgovačkog centra Supernova Buzin.

U sklopu manifestacije "Adventski ceker" ondje se, naime, predstavlja tridesetak proizvođača poljoprivrednih proizvođača sa sjedištem u Zagrebu, ekoloških proizvođača i proizvođača sa oznakom „Plavi ceker“. A manifestaciju koja traje do nedjelje organizirali su Grad Zagreb te Gradski ured za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje. 

VEZANI ČLANCI: 

– Ovom manifestacijom želimo pomoći našim proizvođačima u plasmanu njihovih proizvoda u adventsko vrijeme, a potrošačima želimo prezentirati i učiniti dostupnima domaće poljoprivredne proizvode sa dodatnom kvalitetom – ističu organizatori. 

Subota je rezervirana za glazbene nastupe i edukativne radionice uz profesionalnu voditeljicu koja će između ostaloga  predstaviti OPG-e i njihovu ponudu, a program počinje u 10 sati. Također, u suradnji sa Crvenim križem Zagreb, organizirat će se dobrovoljno darivanje – Božićna košarica koja će biti donirana potrebitima.

Komentara 1

DU
Deleted user
17:11 23.12.2023.

Ovo sto sada zovu advent je nista drugo nego marketinski trik. Uskoro ce izmisliti "ljetni bozic", "jesenjski uskrs", itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije