Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za one koji ne mogu putovati

Advent Zagreb u 24 gradova Hrvatske i Europe

Foto: TZ Zagreb
1/5
19.12.2020.
u 14:19

Potrebno je samo instalirati aplikaciju s Google i Apple trgovina i otići na neku od lokacija na koje su postavljeni, a karta svih lokacija je dostupna ovdje: https://bit.ly/lokacijeadventazagreb2020 .

Turistička zajednica grada Zagreba i hrvatska startup tvrtka Equinox Vision realizirali su interaktivni projekt Virtualni božićni prozori. Tako su se, s početkom Adventa, animirani prozori mogli pronaći na 20 lokacija u Zagrebu te u Osijeku, Puli, Rijeci i Splitu, a sada ih se može naći u još 12 hrvatskih gradova: Dubrovniku, Gospiću, Karlovcu, Kninu, Koprivnici, Krapini, Rovinju, Šibeniku, Slavonskom Brodu, Varaždinu, Vukovaru, Zadru.

Za sve one koji zbog trenutne situacije nisu u mogućnosti putovati, Advent Zagreb prelazi i granice Hrvatske, donoseći barem djelić blagdanske atmosfere u Beograd, Ljubljanu, Maribor, Mostar, München, Novi Sad i Sarajevo.

Podsjećamo, riječ je o motivima zagrebačkih adventskih prozora koji su pretvoreni u interaktivne trodimenzionalne animacije. Svi koji imaju pametne telefone mogu putem besplatne aplikacije Equinox XR vidjeti adventske animirane prozore te interaktivno sudjelovati – fotografirajući se i dijeleći sadržaj na društvenim mrežama. Potrebno je samo instalirati aplikaciju s Google i Apple trgovina i otići na neku od lokacija na koje su postavljeni, a karta svih lokacija je dostupna ovdje: https://bit.ly/lokacijeadventazagreb2020 .

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije