Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u gradu

Legenda capoeire na filmu, klaunica u Mediki, Songkillersi u Tkalči

23.03.2016.
u 16:00

1.Film o legendi capoeire Film “Assaliant”, koji se temelji na životu legendarnog borca brazilske capoeire, poznatog kao Besouro, prikazuje se danas u 17.30 sati u brazilskom veleposlanstvu na Trgu Nikole Šubića Zrinskog 10/l.

2. O slikaru Gabrijelu Jurkiću u Matici U velikoj dvorani Matice hrvatske, Strossmayerov trg 4, večeras u 18 sati obilježit će se 130. obljetnica rođenja Gabrijela Jurkića. O velikom hrvatskom slikaru govorit će akademici, profesori, znanstvenici.

3.Klaunski solo u Mediki SubScena večeras u 21 sat u Mediki organizira izvedbu umjetnice Clémence Caillouel, koja je dva tjedna radila na klaunskom solu inspiriranom dramatičnim životom francuske pjevačice Dalide.

4.Songkillersi u Booze & Bluesu Popularni bend Songkillers, čiji hit ‘‘Nisi tu’’ trenutačno vlada domaćima glazbenim ljestvicama, nastupa večeras u 20 sati u Booze & Blues baru, na adresi Tkalčićeva 84.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije