Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARLOVAC (Pre)više kandidata za ravnatelja Županijske uprave za ceste

Vučić: Odlučivat će Skupština; Rendulić: Skupština, ali i HDZ

26.06.2009.
u 17:40

Tko će biti novi ravnatelj Županijske uprave za ceste, nakon što je Ivan Vučić zamijenio tu poziciju onom karlovačkog župana, pitanje je koje se postavlja još od kada je aktualni župan i krenuo u izbornu utrku.

– Ne znam tko će biti ravnatelj. O tome će odlučiti Županijska skupština – izjavljuje Ivan Vučić.

Nije želio komentirati nagađanja kako se za to mjesto natječu Boris Kozjan i Dragutin Rendulić, inači stanovnici istog mjesnog odbora. Prvi je donedavni zamjenik načelnika Policijske uprave karlovačke i odnedavni predsjednik NK Karlovca, dok je drugi tijekom proteklog mandata obnašao dužnost zamjenika karlovačkog gradonačelnika Damira Jelića. Pa dok Vučić kaže kako će o novom ravnatelju ŽUC-a odlučivati Županijska skupština, Rendulić kaže isto, no dodaje - i stranka, tj. HDZ.

– Sve je moguće, pa tako i da postanem ravnatelj, no to će stranka odrediti. Osobno mogu reći kako sam zainteresiran za to mjesto – ističe Rendulić.

Rendulić je iz ŽUC-a prije četiri godine došao na mjesto zamjenika gradonačelnika Karlovca.

– U ŽUC sam se i vratio nakon što sam napustio Magistrat. No, o mojem će statusu, hoću li ondje biti običan zaposlenik ili ravnatelj, odlučiti moja stranka – ponavlja Rendulić.

– Još za sada ne bih ništa komentirao – odgovara Boris Kozjan na naše pitanje postoji li mogućnost da zasjedne na čelo ŽUC-a.

No, kada smo ga zamolili da se očituje o tome je li uopće zainteresiran za tu poziciju, Kozjan se iskreno nasmijao.

– Neke su priče izašle van. Moguće je da postanem ravnatelj, no vidjet ćemo koliko za to ima utemeljenja – tvrdi Boris Kozjan.

Za privremenog vršitelja dužnosti ravnatelja ŽUC-a na ovomjesečnoj konstituirajućoj sjednici Županijske skupštine izabran je pravnik Davorin Praunsperger.

Želite prijaviti greške?