Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Piše blog i plače

'Zviždač' nije samo naljutio Obamu nego je i djevojci slomio srce

Edward Snowden
Reuters/PIXSELL
11.06.2013.
u 09:22

"Moj svijet se u istom trenutku otvorio i zatvorio. Ostavio me bez kompasa samu na moru", napisala je djevojka te dodala kako to piše dok joj suze "padaju na tipkovnicu".

Trenutno najpoznatiji svjetski "zviždač" Edward Snowden nije samo naljutio američkog predsjednika Baracka Obamu objavom informacija o tajnom programu praćenja milijuna ljudi preko telefona i interneta, već je slomio srce i svojoj djevojci koju je ostavio.

Njegova navodno bivša djevojka, 28-godišnja Lindsay Mills, na svome blogu sa svijetom je podijelila razočaranje zbog toga što ju je Snowden ostavio i pobjegao u Hong Kong, gdje mu se jučer izgubio svaki trag, piše IBTimes.

Piše blog i plače

"Moj svijet se u istom trenutku otvorio i zatvorio. Ostavio me bez kompasa samu na moru", napisala je djevojka te dodala kako to piše dok joj suze "padaju na tipkovnicu". – S njim sam se smijala. Njega sam držala. Njega sam voljela najviše. I njemu nisam imala prilike reći zbogom", napisala je Mills te dodala kako "ponekad život ne dopušta odgovarajuće pozdrave". Većina njihovih prijatelja očekivala je da će se par vjenčati nakon što je Snowden odveo Mills na posebno putovanje u Hong Kong.

Njihovi snovi o braku sada su razoreni nakon što je Mills otkrio program američke vlade za praćenje milijuna građana. Snowden nije rekao Mills kamo ide, nego joj je samo kazao da ga neće biti par tjedana. Jučer je nestao iz hotela Mira u Hong Kongu.

>>SAD u Europi najviše špijunira Njemačku, Hrvatska nezanimljiva

>>Edward Snowden nestao iz hotela u Hong Kongu!

>>On je otkrio tajne: Htio bih azil na Islandu, ali završit ću u zatvoru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije