Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka

Zvao okolo i govorio: Ubit ću i ženu i djecu!

Istranin reketario ženu, prijetio joj da će objaviti njene privatne fotografije
Foto: Davor Pukavec/PIXSELL
28.04.2020.
u 10:30

Prijetio je i da će zapaliti policijsku postaju, pohvalio se da posjeduje oružje...

- Ubit ću te! - vikao je 42-godišnjak kada je vozeći se Rijekom 23. travnja oko 10 sati na cesti ugledao svoju bivšu suprugu. Osim što joj je verbalno prijetio, pokazivao joj je i gestima kako će ju ubiti, što je ženu preplašilo.

Osim toga, sumnja se da je istog dana poslijepodne nazvao jednu osobu, kojoj je mrtav hladan kazao;
- Ubit ću svoju bivšu ženu, a i djecu!

Inače, 42-godišnjak s bivšom ženom ima djecu u dobi od 16 i 6 godina, a kada je njegova bivša žena doznala da joj ponovo prijeti preplašila se. Osim njoj i djeci prijetio je i da će zapaliti policijsku postaju, a "pohvalio" se i da ima oružje.

Zbog svih tih prijetnji 42-godišnjak je kazneno prijavljen te ispitan na policiji i tužiteljstvu, nakon čega će biti doveden pred suca istrage Županijskog suda u Rijeci. Tužiteljstvo traži da ga se pritvori zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
22:20 28.04.2020.

i tako sve dok ne ubije nekoga,onda cete g zatvorit i lupat se po glavama zbog necinjenja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije