Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOME ĆE SE PRIKLONITI

Zurovec: Nema tko me nije zvao, rekao sam im da sjaše

Zagreb: Dario Zurovec o problemima ugostitelja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
18.04.2024.
u 12:56

"Mene je zaokružilo šest tisuća birača, na Facebooku imam 9000 pratitelja. Mislio sam čak napraviti anketu preko Fejsa i pitati ljude u kojem bi smjeru trebao ići", ustvrdio je i dodao kako on ima svoje stavove te da mu je SDP trenutačno bliži.

Član stranke Fokus Dario Zurovec komentirao je rezultate jučer održanih parlamentarnih izbora u Hrvatskoj, prema kojima je njegova stranka u koaliciji s Republikom osvojila jedan mandat. Kazao je kako će se dogovoriti sa svojim biračima oko toga kojoj političkoj koaliciji će prevagnuti njegov mandat, te je ustvrdio kako je imao ideju ankete na Facebooku.

"Što se tiče razgovora i priklanjanja prvo da riješim dilemu oko toga tko će u Sabor. Onaj tko je dobio najviše preferencijalnih glasova taj će ići u Sabor, dakle ja sam dobio najviše i odradit ću saborski mandat najbolje što ću moći", kazao je Dario Zurovec za 24sata.

Zurovec je osvojio više preferencijalnih glasova od nositelja njegove stranke Davora Nađija. Naime, gradonačelnik Svete Nedelje osvojio je 6000 glasova, dok je njegov stranački kolega dobio 3385 glasova.

Kazao je kako su ga zvali iz oba tabora. "Rekao sam im da mi sjaše, moram se prvo dogovoriti s ljudima iz stranke i ljudima koji su mi dali najveću podršku", naveo je Zurovec te kazao kako ima ideju napraviti minireferendum u kojem bi njegovi birači odlučili u kojem smjeru da ide.

"Mene je zaokružilo šest tisuća birača, na Facebooku imam 9000 pratitelja. Mislio sam čak napraviti anketu preko Fejsa i pitati ljude u kojem bi smjeru trebao ići", ustvrdio je i dodao kako on ima svoje stavove te da mu je SDP trenutačno bliži.

"S njima imam solidnu suradnju, nikad nije bilo zle krvi, a više sam u komunikaciji s Milanovićem nego s Plenkovićem, a znam ih obojicu. Kod HDZ-a ima politika koje ne mogu podržati. Zato ću pitati i svoje birače da se izraze u kojem smjeru bih trebao ići", objasnio je.

FOTO Nisu svi ministri jednako popularni: Evo koliko su glasova dobili na izborima

Zagreb: Dario Zurovec o problemima ugostitelja
1/18
Ključne riječi

Komentara 19

SN
Snv
13:22 18.04.2024.

Uh bitne ličnost sa jednim mandatom

Avatar Art of Noise
Art of Noise
13:23 18.04.2024.

Koje izražavanje.

AB
abcabc
13:49 18.04.2024.

Šta si ovaj umišlja? - da je bitan za ikoga, pa da nema Rimca ne bi bilo ni tebe, eto toliko si moćan i sposoban, samo još jedan nesposobni ljevičar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije