Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljsko nasilje
Povratak na članak

Župnik zlostavljanoj ženi: Rodite još nekoliko djece pa će biti u redu

Samo je ove godine ubijeno sedam žena. Velik broj žena na selu svakodnevno je izložen raznim oblicima nasilja

Komentari 72

OB
-obrisani-
13:55 17.09.2012.

Piše: Tea Romić/VLM "Župnik zlostavljanoj ženi: Rodite još nekoliko djece pa će biti u redu" Bravo Tea, uspjeli ste naći rečenicu koju ćete istaknuti, a sve kako bi se svaki dan našli nešto za pljuvanje po svećenicima i crkvi. Jestee li provjerili vjerodostojnost te izjave ili je dosta da vam je neko prenese, a vi jedva čekate da ju objavite?

VL
OG
Oger
13:55 17.09.2012.

17.09.2012. u 13:46h sotokuco je napisao/la: Daj kretino odi u skolu nek' ti nacrtaju jabuku i krusku - da naucis razliku.

VL
Avatar The-North-Korean-Times
The-North-Korean-Times
13:59 17.09.2012.

Gdje su dame na slici bile kada je trebalo podržati silovane žene Domovinskog rata, a Pusićka im se rugala. Što će vam vaš bijedni okrugli stol, s vašim selektivnim angažmanom ! Sramite se.

VL
Avatar The-North-Korean-Times
The-North-Korean-Times
14:06 17.09.2012.

Je Oger. Po tebi bi trebali jesti travu jer nedaš riječi reći protiv svojih boljševika. Podsjećam te na tvoj suludi komentar u članku o cijeni mesa. Hvala.

VL
OB
-obrisani-
14:04 17.09.2012.

Zanimljivo, gospođa tölle nije imala potrebe uzeti u zaštitu, te se angažirati oko pomoći ženama silovanim u ratum niti ukazati na taj problem.......

VL
LO
lojtra1
14:07 17.09.2012.

Kaže neva tele: "Velik broj žena na selu svakodnevno je izložen raznim oblicima nasilja" --- Ali svakako manji nego u gradovima!! Žena na selu se ne treba voziti u tramvaju, ne mora (većinom) trpjeti šefa, nije izložena stresu ekonomiziranja za svakodnevno preživljavanje, većina ne mora ni voziti (ako neće) itd, itd...

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
14:12 17.09.2012.

Sastale se feministice pa ne znaju kako dalje jer nemaju dovoljno novaca. Znamo što slijedi nakon ovoga jer su maske pale. Sad slijedi pojačano lažno prijavljivanje muškaraca za nasilje u hrvatskoj kako bi dotične gospođe iskamčile još novaca iz proračuna. Nismo još čuli od ovih nazovi pravobraniteljica niti jednu riječ o ženama koje godinama zlostavljaju vlastitu djecu onemogućujući im kontakt sa ocem. Za njih postoji nasilje samo kad je protiv žena, a nasilje prema djeci i muškarcima to ne postoji, štoviše to smatraju očigledno poželjnim i podržavaju.

VL
JE
Jeti
14:28 17.09.2012.

Glavno da je bar nekako u kontekst teksta ubačena i Crkva, odnosno u ovom slučaju N.N. župnik... Na svakom koraku se pokušava okaljat Crkvu, ovoj vlasti ona očito jako smeta, a novinari u njihovoj službi, i ove samoprozvane braniteljice žena. Koliko znam "glupača" kaj opravdavaju to sa "pa voli me, nije to htio, bio je ljut s pravom"... i itd, a ne žele se maknut, jer im paše da ne rade nego su samo doma, i tamane čik za čikom, svaka priča ima dvije strane...

VL
RT
Rollo Tomasi
14:31 17.09.2012.

"Nasilje nad ženama danas je, nažalost, kod nas još uvijek društveno prihvatljivo pa policija novčano kazni i nasilnika i žrtvu jer su "jednako krivi" kaže Tolle ------ Ma da, ako muž izvrijeđa ženu i ova mu baci tanjur u glavu i razbije mu glavu treba kazniti samo muža? Ili ako se izvrijeđaju međusobno, naravno samo kazniti muža? Žali Bože svake kune koju iz državnog proračuna dobije njezina udruga.

VL
SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
14:42 17.09.2012.

- I ja sam zlostavljan mene je zlostavljao moj dečko kako da postupim?

VL
DO
Dončura
14:45 17.09.2012.

@Vuglec...slažem se sa tobom, treba progovoriti o svim vrstama nasilja i o nasilnicima ma kojem spolu pripadali. Bojim se da ovdje nema volje za pravim rješavanjem problema, malo promocije čelnica udruga da bi se opravdale financije. I vjerojatno će me admin obrisati kao što je to već i učinio, ali ću ponoviti. naslov je napisan radi ssenzacionalizma ali sadrži istinu. utjeha svećenika se odnosi na razgovor o trpljenju i poštivanju supružnika bez obzira na spol...mada su žene u većem broju zlostavljane i ubijane na žalost.

VL
SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
14:48 17.09.2012.

- kako da ja rodim dece kad sam onako malo muško a dečko me zlostavlja? zar mi ,.........ja nemem svoja prava? gdje je pravda za gay populaciju?

VL
SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
14:49 17.09.2012.

- prava ljubav je jedino ljubav između muškaraca

VL
LI
Livi
14:50 17.09.2012.

Tko ce mi reci sto no nekada uradi vojoj zeni i nekom klincu na ulici nas "proslavljeni odvjetnik" Ante Nobilo? Frka se brze stisala nego sto se i uspjela "prokuhati" u javnosti.

VL
SA
SAMOS
14:51 17.09.2012.

stvarno je neke komentare teško i čitati a ne još i shvatiti. halo društvo, radi se o zlostavljanju i uopće mi nije jasno odakle vam snage za pljuvanje . jedno je posvađati se sa bračnim drugom a drugo je tog istog bračnog druga prebiti ili "samo" s vremena na vrijeme isšamarati ili izvrijeđati.

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
14:55 17.09.2012.

Ove gospođe na slici razbacuju se nevjerodostojnim podacima o nasilju u Hrvatskoj rađenim po narudžbi pojedinih lobija. U većini zemalja EU-a sljedeći su pokazatelji od 10 nasilja u obitelji 6 ih počini muškarac, 4 žena. U hrvatskoj se muškarci prikazuju kao univerzalni nasilnici i njihove brojke govore od oko 90 % muškog nasilja. Zašto je tolika razlika u EU i Hrvatskoj? Nasilje žene prema muškarcu i djetetu u Hrvatskoj se ne sankcionira pa prema tome niti evidentira, dok kad je o obrnutoj situaciji riječ sve uredno evidentiraju čak i lažne prijave. Nasilje je danas u hrvatskoj dignuto na razinu najunosnijeg brenda od čega mala skupina ima koristi.

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
14:58 17.09.2012.

17.09.2012. u 14:51h SAMOS je napisao/la: stvarno je neke komentare teško i čitati a ne još i shvatiti. halo društvo, radi se o zlostavljanju i uopće mi nije jasno odakle vam snage za pljuvanje . jedno je posvađati se sa bračnim drugom a drugo je tog istog bračnog druga prebiti ili "samo" s vremena na vrijeme isšamarati ili izvrijeđati. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Problem je što danas u hrvatskoj pojedini muškarci/očevi završavaju u pritvoru za krivi pogled pod optužbom za nasilje, a o onim stvarno zlostavljanim ženama ionako nitko ne brine npr. žene silovane u ratu

VL
PN
premda_nije
15:00 17.09.2012.

17.09.2012. u 14:51h SAMOS je napisao/la: stvarno je neke komentare teško i čitati a ne još i shvatiti. halo društvo, radi se o zlostavljanju i uopće mi nije jasno odakle vam snage za pljuvanje . jedno je posvađati se sa bračnim drugom a drugo je tog istog bračnog druga prebiti ili "samo" s vremena na vrijeme isšamarati ili izvrijeđati. ----- Nisi u pravu! Strašno je što ti i tebi slični ne kuže o kolikoj se prijevari i prljavoj politici radi. Ovdje se ne radi da netko podržava bilo kakvo zlostavljanje u obitelji nego ovdje ljudi razumijukako se takva zlostavljanja od svih tih "boraca za zaštitu zlostavljanih" koriste kako bi se uveli antiobiteljski, antiprirodni zakoni koji će omogućavati državi da provodi roditeljsku i obiteljsku ulogu. To ti najbolje pokazuje svojim ironičnim komentarima "svakog jutra oko podne u 18:00)! Zamisli se i nad činjenicama da su Vukovarske žene silovane i zlostavljane 1991. i da do danas niti jedna udruga ne brine o njima. Sustavno ih se ignorira i na najvišem državnom nivou!

VL
SO
sotokuco
15:00 17.09.2012.

17.09.2012. u 14:42h svakog jutra oko podne u 18:00 je napisao/la: - I ja sam zlostavljan mene je zlostavljao moj dečko kako da postupim? ***************************************** A ništa, rodi mu još nekoliko djece...........

VL
SO
sotokuco
13:46 17.09.2012.

Negdje pročitah članak, o ženi koja upražnjava najteži oblik sado-mazo sexa, a prijavila muža za jedan šamar. Sex naravno s ljubavnikom. Kako tada biti pametan?

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.