Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lopate u ruke

Županijski pročelnici čistili okoliš staračkih domova u Splitu

Čišćenje Splita
Ivo Čagalj/PIXSELL
09.02.2012.
u 19:24

Pročelnici Splitsko-dalmatinske županije danas su uzeli dan godišnjeg odmora da bi pomogli u čišćenju Doma za starije i nemoćne osobe na Zenti i Staračkog doma u Vukovarskoj ulici

Pročelnici Splitsko-dalmatinske županije danas su uzeli dan godišnjeg odmora da bi pomogli u čišćenju Splita od sedmodnevnih snježnih nanosa. S lopatama i mašklinima "zagrijali" su se na površinama i okućnicama Doma za starije i nemoćne osobe na Zenti i Staračkog doma u Vukovarskoj ulici. Potom su djelatnici županije čistili okoliš oko Doma "Slava Raškaj".

Komentara 1

Avatar Django
Django
11:47 10.02.2012.

Ajme meni, koliko ih je to navalilo na 50 metara poluociscenog trotoara? To obavi jedan covjek za sat vremena! Masklinom po ledu, pa tko to tako radi? Vidi se da nikad nisu imali lopate u rukama. A ova u bundi je nadzor?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije