Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija podiže prijave

Zubi su mu na mjestu i nema masnice. Majka: To je laž, zub se klima...

Pretučeni dječak
21.02.2018.
u 09:03

Došel je pijan doma i počel razbijati i prijetiti. Prijavili smo ga i bil je na Prekršajnom sudu, kaže očuh o lanjskoj prijavi maloljetnika za nasilje

Otkako je majka 17-godišnjaka iz Svibovca Podravskog javno optužila policiju da su njezina sina pretukli u postaji u Varaždinu, u javnost izlaze informacije koje na cijeli slučaj bacaju novo svjetlo. Tučnjave koju mladić spominje navodno nije bilo, no na lokalnom portalu objavljen je video “Tučnjava na Korzu”, u kojem se vidi dvadesetak mladih. Je li i 17-godišnjak tu bio, ne zna se.

Njegova majka tvrdi da ga je napala skupina mladića i da je nazvao policiju koja ga je odvela na ispitivanje, dok su se ostali razbježali. Po drugoj verziji mladić se naljutio jer ga nisu pustili u kafić jer je maloljetan pa je počeo galamiti. Nastavio je to raditi i u policiji, pijan vrijeđajući i prijeteći policajcima da će ih zaklati.

Pitanje je i kakve je ozljede doista zadobio jer prema informacijama iz policije utvrđeno je da nije imao ni masnice ni ozljedu usne šupljine: – To nije istina! Zub mu se klima i boli ga trbuh – tvrdi njegov očuh. Majka će, dodaje, tražiti dodatno medicinsko vještačenje u Zagrebu. Varaždinska policija nastavlja s istragom, tražila je razgovor s majkom koja je jučer posjetila sina u bolnici. Najavili su da će utvrditi okolnosti kaznenih djela prijetnje, prisile prema službenoj osobi i drugih kaznenih djela za koja postoji sumnja da ih je mladić počinio. Postupak bi trebao biti okončan danas, po svemu sudeći podnošenjem kaznene prijave protiv maloljetnika.

Nije isključeno da će prijavljen biti i županijski vijećnik Živog zida Marijan Dominko koji je snimao policijsku pretragu kuće maloljetnika i uživo je prenosio na društvenoj mreži. A prijavu bi mogla “zaraditi” i majka mladića, i to zbog povrede tajnosti postupka. Informaciju Večernjaka da je 17-godišnjaka obitelj lani prijavila zbog obiteljskog nasilja počinjenog u pijanom stanju potvrdio nam je njegov očuh: – Došel je pijan doma i počel razbijati i prijetiti. Prijavili smo ga i bil je na Prekršajnom sudu. Dobil je tjedan dana disciplinskog postupka u školi, ostajal je pet dana od 14 do 17 sati nakon nastave. Imal je problema s alkoholom, al na sudu su rekli da ne treba liječenje. I sve do ove subote nije pil. Sad je popil, kak je rekel, samo tri bambusa – kaže očuh. Sindikat policije smatra da su optužbe na račun policije lažne i obećava da će pružiti pomoć policajcu koji se našao na meti optužbi. 

Ključne riječi

Komentara 39

CE
cenzura
09:50 21.02.2018.

Prvi dan sam napisao da "mamin sinek" laže a i da "mamika" nije nikaj bolja!

KO
kompjuter
09:46 21.02.2018.

koliko vidim majka je još gora od sina

KR
krka
09:29 21.02.2018.

ako je klinac bio vidljivo pijan on nema pojma gdje je bio i tko ga nalupao. majci bi bilo pametnije da se barem sada posveti djetetu, ako to nije radila do sedamnaeste godine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije