Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

ZŠEM: Ulaganje koje se višestruko isplati

ZŠEM
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
27.01.2017.
u 08:30

Zagrebačka škola ekonomije i managementa, ZŠEM je vodeća hrvatska poslovna škola koja se bavi izvrsnim poslovnim obrazovanjem već dugi niz godina

ZŠEM: Ulaganje koje se višestruko isplati
Zagrebačka škola ekonomije i managementa, ZŠEM je vodeća hrvatska poslovna škola koja se bavi izvrsnim poslovnim obrazovanjem već dugi niz godina. Prva je poslovna škola u JI Europi i jedina je u Hrvatskoj s prestižnom AACSB akreditacijom, kojom je ušla među 5% najboljih poslovnih škola u svijetu. Eduniversal je proglasio ZŠEM najboljom poslovnom školom u Hrvatskoj već devetu godinu za redom, a i ove je godine proglašena najboljom poslovnom školom u Hrvatskoj sa značajnim međunarodnim utjecajem. 

Tijekom 2016. godine na ZŠEM-u je studiralo 300 studenata iz 35 zemalja svijeta. Zbog kvalitetnog obrazovanja  i međunarodnog studentskog iskustva, ZŠEM-ovci su natprosječno zastupljeni u međunarodnim tvrtkama koje posluju u Hrvatskoj. Znatan broj sudjeluje u razvoju i vođenju obiteljskih tvrtki, a brojni su pokrenuli i svoje kompanije. Oni koji su željeli nastaviti svoj akademski razvoj upisali su doktorske studije na renomiranim europskim i svjetskim sveučilištima. 
ZŠEM SPOT 2016.
 
ZŠEM-dodana vrijednost za vas
Razlog ove visoke brojke jest kontinuirana podrška Career centra ZŠEM-a koji posreduje između studenata i poslovne zajednice. Studenti odrađuju obvezne dvije stručne prakse od minimalno mjesec dana, organizirano posjećuju sve značajnije kompanije, jedanput godišnje se organizira sajam poslova Student Future Day, gotovo svakodnevno dobivaju obavijesti o slobodnim radnim mjestima, a često poslodavci svoje buduće zaposlenike traže izravno preko ZŠEM-a. 
Osim što se uspješno zapošljavaju u inozemstvu, ZŠEM-ovci su u Hrvatskoj zaposleni u svim vodećim tvrtkama, bankama, administraciji, istraživačkim institutima gdje obavljaju odgovorne i složene poslove. Kompanije u kojima rade ZŠEM-ovci: Europska investicijska banka, Amazon, State Street Bank, Phillip Morris, KPMG, HNB, Sveučilište Maastricht, Ernst & Young, Deloitte, McKenzie, Bank of America, SAP, Agrokor, Atlantic i druge.
AACSB – Association to Advance Collegiate Schools of Business je udruga koja akreditira najbolje poslovne škole na svijetu koje ispune rigorozne uvjete i najviše poslovne standarde, čiju akreditaciju nose, između ostalih, Harvard, Yale, Columbia, St. Gallen i London Business School.
Eduniversal  je globalna rating agencija ustanova u visokom obrazovanju. Već devetu godinu za redom je proglasila ZŠEM najboljom poslovnom školom u Hrvatskoj, a već drugu godinu ZŠEM je dobio nagradu 4 Palme za najbolju školu sa značajnim međunarodnim utjecajem.

Međunarodna razmjena podrazumijeva da studenti bez dodatnih troškova studija mogu provesti do godinu dana na jednom od 120 partnerskih sveučilišta u 54 zemlje diljem svijeta. Svake godine 17% studenata sudjeluje u međunarodnoj razmjeni (hrvatski prosjek je 3,7).
Karta naših partnerskih fakulteta diljem svijeta.
Specijalistički diplomski stručni studij „Upravljanje ljudskim potencijalima“ -  MBA HRM (Human Resource Management) dobio je potvrdu američke udruge za upravljanje ljudskim potencijalima (SHRM) kao jedan od samo 30 sličnih studija izvan SAD-a koji udovoljava njihovim visokim standardima.


Vrhunski nastavni tim sastavljen je od 66% nastavnika s doktoratom znanosti stečenim na renomiranim europskim i svjetskim sveučilištima.
Naši studenti na Student Future Dayju, našem cjelodnevnom događaju koji okuplja veliki broj vodećih tvrtki koje se predstavljaju ZŠEM-ovim studentima i diplomantima s ciljem ostvarivanja kontakata, a potom i praksi i zaposlenja.
Studijski programi
PREDDIPLOMSKI PROGRAMI:
Studij ekonomije i managementa
Studij poslovnog prava i ekonomije
Studij poslovne matematike i ekonomije

LJETNI PROGRAMI:
Summer School (lipanj-srpanj)
Summer Negotiations (kolovoz)

PROGRAM DVOSTRUKE DIPLOME:
http://mba.zsem.hr/programs/double-degree-master-programs
DIPLOMSKI (MBA) PROGRAMI: 
General MBA
 Marketing
Management
Supply Chain Management
Finance and Banking
Finance and Accounting
Quantitative Finance
Accounting, Audit and Taxes
Management of Information Systems
Human Resource Management
Executive MBA - General
Executive MBA - HRM
JAVITE NAM SE
PRIJAVI SE
E-biblioteka

Svaki student ZŠEM-a imat će godišnju pretplatu na biblioteku e-knjiga: http://www.ebook024.com/
Iskustva studiranja na ZŠEM-u
Dina Barišić
Voditeljica odjela zapošljavanja i edukacije,
Hrvatska pošta d.d., završen kako preddiplomski tako i diplomski studij MBA Managementa
,,Drago mi je što sam od gostujućih profesora iz inozemstva iz prve ruke doznala kako izgleda proces studiranja u inozemstvu, na što se stavlja fokus, a što je iz perspektive kulturoloških razlika bilo nadasve poticajno. Tijekom tog perioda stekli smo puno korisnih znanja koje sam mogla odmah, s obzirom da sam se školovala uz rad, primjenjivati u svakodnevnom poslu.''
Vanja Canjuga
Direktor Bomark ambalaže d.o.o. i Bomark Flekso d.o.o.,
završen kako preddiplomski tako i diplomski studij MBA Financije i bankarstvo 
,,Rad u malim grupama, uvježbavanje javnog nastupa do perfekcije, timski rad no, prije svega profesionalnost profesora i njihovo poznavanje ekonomskih koncepata i tržišta ne samo u teoriji već i u praksi, ostavilo je traga u mom obrazovanju i omogućilo mi uspješan rad u globaliziranom poslovnom svijetu u kojem sam izgradio poslovnu karijeru.''
Obrazovanje je najbolja obiteljska investicija
Najbolja investicija jest upravo investicija u znanje i vlastito obrazovanje ili pak ako ste roditelj u budućnost svog djeteta. Školarina ZŠEM-a može se plaćati gotovinom, kreditnim karticama, ali i iznimno povoljnim studentskim kreditima. U suradnji s bankama koje posluju u RH ZŠEM omogućuje plaćanje školarine kreditima s počekom od 12 mjeseci nakon diplomiranja i to po izuzetno niskim kamatnim stopama. Za više informacija kliknite na Za roditelje.
WWW.ZSEM.HR
Zagrebačka škola ekonomije i managementa
Jordanovac 110
10 000 Zagreb, Croatia
www.zsem.hr
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Želite prijaviti greške?