Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BIRAO

Žrtva krvavog pohoda u Sisku: 'Napadača nisam poznavao. Pucao je i po djeci, sakrio sam ih'

Sisak: Policija obavlja očevid na mjestu sinoćne pucnjave
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/3
31.07.2023.
u 13:42

"Nekoliko puta sam ga vidio, nije se družio ni s kim iz naše ulice. Nismo imali kontakt", rekao je Nedo Šehić, jedan od žrtava pucnjave, o 58-godišnjem napadaču Nedžadu Fetiću

- Ja čovjeka ne poznajem, nekoliko puta sam ga vidio, nije se družio ni s kim iz naše ulice. Kuću smo kupili prije sedam mjeseci… Nismo imali kontakt - rekao je Nedo Šehić, jedan od žrtava pucnjave u Sisku. Nedo je prije 10-ak dana izašao iz bolnice, a za N1 prisjetio se kobne noći u kojoj je zadobio teške ozljede opasne po život, a kako kaže, jedva se izvukao.

U trenutku napada bio je u kući sa suprugom i dvoje male djece. “Izašao sam van, bilo je vani još dvoje djece, od moje šogorice i gospođe koja je poginula. Pucao je po toj djeci, uzeo sam ih i unio u kuću, sakrio sam ih u tuš kabinu sa suprugom”, objasnio je Šehić detalje krvavog pohoda. "Hitna pomoć je došla dosta brzo, ali mi nisu mogli pristupiti jer je on bio naoružan s bombama, dvije automatske puške i ne znam čime još", dodao je.

VIDEO Privođenje ubojice iz Siska

Zahvalan je liječnicima i osoblju sisačke bolnice na svemu što su učinili, a kaže da su se prema njemu i ostalim ozlijeđenima su se ponašali kao da su njihova djeca, a ne pacijenti. Jedan od žrtava je i Miljenko Komosar. I on je u u pucnjavi zadobio teške ozljede, a odstranjen mu je i dio debelog crijeva te su mu ozlijeđene ruke. “Neizmjerno sam zahvalan liječnicima jer su mi podarili novi život", izjavio je.

- Oporavak ide polako, nadajmo se da će to sve u dogledno vrijeme biti bolje. Uspjeli smo preživjeti - dodao je za N1. On i supruga su pokušali onesposobiti napadača. "Tu sam i ranjen. Ona je prva javila policiji, zvala je hitnu, održavala me na životu. Bio sam cijelo vrijeme priseban. Uspjeli su me supruga i medicinsko osoblje održati na životu", izjavio je Komosar. 

Stravičan zločin u Sisku dogodio se početkom srpnja kada je 58-godišnji Nedžad Fetić zapucao na ulici te ubio jednu osobu, a ranio još četvero. Napadač je počeo paliti i kuće, a jedan vatrogasac ozlijeđen je na intervenciji. U napadu je lakše ozlijeđeno još dvoje ljudi koji su bježali od pomahnitalog muškarca.  

VEZANI ČLANCI:

 

Komentara 2

ZI
ziva___istina
15:01 31.07.2023.

To je dokaz da svatko mora biti naoruzan da bi se imao sa cime braniti, jer dok pajkani stignu, budala napravi pokolj.

FR
franjo
15:33 31.07.2023.

Jeli to Hrvat muslimanske vjere? Samo pitam i nikoga ne vrijeđam . Nećete ma valjda izbrisati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije