Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Let iz Beča

Zrakoplov u kojem je bio Bakir Izetbegović prisilno sletio u Beograd

Bakir Izetbegović
Foto: Michael Kappeler/DPA/PIXSELL
02.02.2018.
u 18:57

Redovna linija tvrtke Austrian Airlinesa iz Beča za Sarajevo preusmjerena je na beogradsku zračnu luku "Nikola Tesla" zbog nevremena

Zrakoplov u kojem je bio član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović nije mogao sletjeti na Međunarodnu zračnu luku Sarajevo zbog nevremena te je prinudno sletio u Beograd, piše beogradski Blic.

Naime, redovna linija tvrtke Austrian Airlinesa iz Beča za Sarajevo preusmjerena je na beogradsku zračnu luku "Nikola Tesla". Osim leta iz Beča, na Međunarodnu zračnu luku Sarajevo nije u mogućnosti ni sletjeti zrakoplov iz Ljubljane zbog nevremena u Sloveniji i Hrvatskoj.

Kako prenose srbijanski mediji, Veleposlanstvo BiH organizirat će prijevoz vlastitim vozilom za Sarajevo. Vodstvo aerodroma "Nikola Tesla" je za Izetbegovića i njegovo izaslanstvo organizirao smještaj u VIP salonu aerodroma.

Podsjetimo, Izetbegović je zajedno s ostalim članovima Predsjedništva BiH boravio u Bruxellesu gdje se sreo s predsjednikom Europske komisije Jeanom Claudeom Junckerom i predsjednikom Europske narodne stranke (EPP) Josephom Daulom.

Komentara 22

TI
Tixon
19:27 02.02.2018.

Vuče pradedovina.

Avatar Bosnjak1941
Bosnjak1941
22:01 02.02.2018.

Nece bolan sletet u maljušni zagreb.....

NI
Nikomah95
00:00 03.02.2018.

Zaželio se srpskog šupka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije