Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Desnim krilom

Zrakoplov se zabio u zgradu!

Zrakoplov se zabio u zgradu u Johannesburgu
Foto: Miley Cyrus/Twitter
23.12.2013.
u 08:37

Četvero ozlijeđenih nalazilo se u zgradi u koju se avion zabio, dok je 185 putnika i 17 članova posade prošlo neozlijeđeno u incidentu koji se dogodio tijekom noći.

Zrakoplov British Airwaysa u kojem su bile 202 osobe zabio se u nedjelju u poslovnu zgradu na aerodromu u Johannesburgu pri čemu je ozlijeđeno četvero ljudi.

Boeing 747-400, koji je trebao letjeti za London, u zgradu se zabio desnim krilom, piše iol news.

"Kontrolni toranj im je rekao da se kreću jednom voznom stazom na pisti, a oni su krenuli drugom, pogrešnom", izjavila je glasnogovornica južnoafričkog civilnog zrakoplovstva Phindiwe Gwebu.

Četvero ozlijeđenih nalazilo se u zgradi u koju se avion zabio, dok je 185 putnika i 17 članova posade prošlo neozlijeđeno u incidentu koji se dogodio tijekom noći.

Fotografiju zrakoplova zabijenog krilom u zgradu snimio je jedan od putnika, a na Twitteru ju je objavila Harriet Tolputt, glasnogovornica međunarodne humanitarne organizacije Oxfam uz komentar "Zrakoplov BA zabio se u zgradu na aerodromu u Johannesburgu. Nitko nije povrijeđen, osim pilotova ponosa". Dodala je i kako su putnici iz prve klase evakuirani prije ostalih putnika.

>> Nova snimka stravičnog rušenja zrakoplova u San Franciscu

Komentara 16

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
10:45 23.12.2013.

Ono čoriš, zbudiš se i vidiš krilo Boinga iznad glave. Ti miša, to mora da je supač.

DU
Deleted user
11:54 23.12.2013.

Vjerovatno je pilot piso SMS-poruke,pa zaluto......

MS
mile.stanesic
15:38 25.12.2013.

Koji bezveznjaci ivo komentiraju, aerodrom je zakon, jedan od najboljih na svijetu, prvo otići pa pričati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije