Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapalio se motor

Zrakoplov sa ministrima BiH prisilno sletio u Washingtonu

Austrian Airlines
DPA/PIXSELL
20.04.2015.
u 08:29

Avion, koji je poletio iz Washingtona, morao je prisilno sletjeti zbog tehničkog kvara, a N1 piše da je došlo do požara na motoru.

Zrakoplov Austria Airlinesa u kojem su se nalazili ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak, premijer FBiH Fadil Novalić i guverner Centralne banke BiH Kemal Kozarić 15 minuta od polijetanja iz Washingtona morao je prisilno sletjeti, piše N1.

Avion, koji je poletio iz Washingtona, morao je prisilno sletjeti zbog tehničkog kvara, a N1 piše da je došlo do požara na motoru.  Zrakoplov se vratio u Washington, a ozlijeđenih nije bilo, dok je 50 vatrogasaca gasilo požar na motoru.

Članovi delegacije BiH, koji su se vraćali sa zasjedanja MMF-a u Washingtonu, nakon ovog neugodnog pokušaja odlaska iz SAD-a smješteni su u hotel, a naknadno će im biti zakazan novi let.

>>Dramatična snimka: Vjetar nosio zrakoplove od piste

>>Zrakoplov pri slijetanju dodirnuo 'repom' pistu i skliznuo s nje, 20 ozlijeđenih

Komentara 2

OB
ObrenM
13:02 20.04.2015.

Dali gdje postoji zrakoplov koji bi nasu cjelokupnu politicku"elitu"odveo u nepoznatom pravcu bez mogucnosti povratka?

OB
ObrenM
13:03 20.04.2015.

Dali gdje postoji zrakoplov koji bi nasu cjelokupnu politicku"elitu"odveo u nepoznatom pravcu bez mogucnosti povratka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije