Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA LETU IZ TEL AVIVA ZA FRANKFURT

Na visini od 36.000 stopa došlo je do kvara, Lufthansin zrakoplov prisilno sletio u Zagreb

Zagreb: Avioni na Plesu
Igor Soban/PIXSELL
04.09.2023.
u 17:00

Mediji su izvijestili da je bila riječ o zrakoplovu Airbus A321 NEO (A321-271NX) na letu iz Tel Aviva za Frankfurt, koji je u Zagreb sigurno sletio jutros u 7,43 sati

Zrakoplov njemačkog prijevoznika Lufthanse prisilno je u ponedjeljak ujutro sletio u Zagreb zbog kvara, no nije bilo potrebe za intervencijom, potvrdili su Hini iz zagrebačke Zračne luke "Franjo Tuđman". Kako se doznaje, nakon što je zrakoplov Lufthanse zatražio slijetanje u zagrebačku Zračnu luku, odmah se postupilo po uobičajenoj proceduri, među ostalim u pripremi su bili vatrogasci, no nitko od putnika nije zatražio pomoć.

Daljnje postupanje oko zamjenskog zrakoplova, popravka kvara i nastavka putovanja u nadležnosti je Lufthanse. Mi, nakon što je posada zrakoplova u zračnom prostoru Bosne i Hercegovine proglasila izvanredno stanje te od kontrole letenja zatražila preusmjeravanje u Zagreb.

Navodno je prilikom krstarenja na visini 36.000 stopa došlo je do kvara na motoru na desnom krilu zrakoplova, zbog čega je bio ugašen. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Vlak naletio na automobil kod Požege, ozlijeđeno više osoba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije