Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajina šalje pilote na obuku

Zrakoplov F-16: Oružje koje mijenja tijek rata

Akrobacije u zraku povodom Aero India Showa u Bangloreu
Stringer
03.07.2023.
u 19:30

Ukrajina je dugo tražila zapadne borbene zrakoplove da joj pomognu oduprijeti se ruskoj invaziji. Obećano je više desetaka letjelica, no nitko se još nije konkretno obvezao predati nijedan zrakoplov

Komentara 41

Avatar Zavratnica
Zavratnica
19:58 03.07.2023.

Sjeća li se netko kako nam naši veliki savznici, SAD nisu odobrili kupovinu izraelskih F-16 kao NATO zemlji, a sad šalju iste Ukrajini?

Avatar Behemot
Behemot
01:59 04.07.2023.

Sigurno će prvo ići nizozemske F-16-ice sa NATO plaćenicima koje inače nisu bile na prodaju kada su Bugarska, Rumunjska i Hrvatska tražile ponudu jer su u prelošem stanju. Ali te jednokratne avione će po običaju Ukrajini naplatiti kao nove a sve kako se ni iduće 3 generacije ne bi iščupale iz dužničkog ropstva.

DU
Deleted user
19:45 03.07.2023.

Samo tko ce to platiti, svaka cast Ukrajini, samo ako svi mi trebamo Raditi za Zelenskog, njegovu Oslobodilacku borbu kupujuci Americko naoruzanje onda je to Novi Mission Impossible! Tko je Hrvatskoj poklanjao oruzje? Uvalili su nam Embargo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije