Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i tužbi protiv HRT-a
Povratak na članak

Zovko o presudi RTL-u: Novinari su izloženi sudskoj agresiji i represiji

Kako drugačije, nego ovako, okarakterizirati ovo što se događa Slavici Lukić, RTL-u i HRT-u. Prema ovoj presudi RTL-u ispada da ne bi više bilo dobro imati žive intervjue, kaže Hrvoje Zovko

Komentari 8

AN
ANM
15:39 05.09.2014.

Divim se, HND-u ! Već par godina ne mogu srest čovjeka koji će se pretstaviti kao novinar! Al valjda se susrećem sa moralnijim ljudima !? Butkovićev poučak !

VL
DU
Deleted user
15:55 05.09.2014.

druže zovko pa zna hrvatski narod ko upravlja televizijom.što se ne pobunite i dignete glas protiv radmana i ive.ma vas ima na prisavlju.ne obmanjuj!

VL
DU
Deleted user
16:13 05.09.2014.

I ovo je tobože neovinarstvo što ne napišu da je glavni razlog to što nisu dopustili Bandiću odgovor u svom dodvoravanju vlasti i Milanovića. I što Zovko uopće ima govoriti taj je sve rekao na godišnjicu Vukovara.

VL
CR
crnogorica
16:12 05.09.2014.

Zovku iAlaburićki domovina se zove Jugoslavija.

VL
BA
bakulušić
17:34 05.09.2014.

Tek nakon što se provede lustracija u hrvatskom društvu, može se čuti i slušati što ova gospoda imaju za kazati. Prije toga ih ne treba ozbiljno shvaćati. Neka se ravnaju prema zakonskim propisima a suci neka sude one koji to ne čine.Oni koji smatraju da su novinari zaštićena vrsta, mogu uložiti žalbu. Mislim da će, nakon lustracije. biti vrlo malo takvih u HND.

VL
DJ
djurex
09:48 06.09.2014.

Treba medije kaznjavati i to skupo i redovno..vi ste najveci krivci za stanje u drzavi,vi i vase manipulacije istinom i dogadjajima,namjerna obmana i laganje javnosti treba biti strogo kaznjivo...dosta vas je pokvarenjaci novinarski,niste vi vidili novinara na slici a kamoli da ste novinari..

VL
Avatar hdz1848
hdz1848
15:59 05.09.2014.

Dok se ne rješimo i HDZ-ovih sudova, mi civilizirana država ne budemo bili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.