Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Zoran Milanović se zatvorio na Pantovčak, gdje stalno sluša Leb i sol

Balkan presidents attend the annual Brdo-Brijuni Process summit in Slovenia
Foto: BORUT ZIVULOVIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
30.05.2021.
u 14:52

Bugarski veleposlanik požalio se Plenkoviću zbog napada na Bugare diljem naše domovine. Sve je zakuhao Milanović, kojemu su na srcu Makedonci, koje Bugari baš i ne vole, pa ih je naš Zoka uzeo u zaštitu

Subota

22. 5. 2021.

Godinama se naši političari bore za narodno zajedništvo, ali uvijek se nađe netko tko misli drukčije. Međutim, danas, prvi put nakon 30 godina, i svi smo kao jedan. Večeras je cijela Europa gledala Eurosong, ali u malenoj, ponosnoj i čestitoj Hrvatskoj nije bio upaljen nijedan televizor! Nitko nije gledao Eurosong, nakon što je naša Albina zaustavljena u poluzavršnici. To je najmanje što smo mogli napraviti za naš nacionalni ponos nakon što je organiziran udruženi zločinački pothvat protiv naše pjevačice. Malo nas je, ali ne damo na sebe!

Nedjelja

23. 5. 2021.

Dragi ljudi iz Veledrogerija uspjeli su se dogovoriti s našom Vladom i do kraja godine dobit će lovu koju su pošteno zaradili. Onkološki i svi drugi bolesnici su odahnuli. Ucjenjivanje je gotovo. Štoviše, dolaze zlatni dani za trgovce. Upravo nam javljaju da će se protiv korone vjerojatno cijepiti i djeca. Brojke zaraženih sporo padaju i trebat će nam puno stožeraških verbalnih akrobacija da opravdamo najavljeno popuštanje mjera. Uglavnom, za trgovce lijekovima i cjepivom nema zime i to je dobra vijest.

Ponedjeljak

24. 5. 2021.

Baš je blesava ova Dijana Zadravec. Mogla je lijepo sjediti u Vinogradskoj i idućih 30 godina u miru maltretirati kolegice i kolege, mobingirati koga je htjela, ali ne! Ona se uhvatila simpatičnog običaja svojih kolega da malo rade u javnom zdravstvu, da tamo dobiju skromnu plaćicu, mirovinsko i zdravstveno, a da onda još malo rade privatno za veliku lovu. Bolje bi joj bilo da je skočila kroz prozor nego što je tu temu otvorila. Još je počela pričati o isisavanju love iz javnog zdravstva u korist privatnika. Normalno, dobila je brz odgovor od kolega koji sve stignu. Stignu odraditi osam sati na radnom mjestu, pa onda još nekoliko i u fušu, pa su na kraju stigli i smijeniti Dijanu. Ona će nama govoriti o kriminalu u zdravstvu!

Utorak

25. 5. 2021.

Davno su vlasnici HNL-a i sudačke organizacije, Zdravko i njegov brat također, govorili blesavom Damiru Vrbanoviću, bivšem predsjedniku Dinama, da pronađe neku rodbinu u BiH i zatraži državljanstvo, ali Damir se pravio pametan i eto mu sada! Mora u zatvor na tri godine. Ali, ne lezi vraže, Damir se oglasio i rekao da on ipak ne bi još u zatvor. Kaže da ga boli koljeno. Nije rekao o kojem je koljenu riječ. Baš jadno. Umjesto da lijepo pobjegne preko granice, on se vadi na ozlijeđeni meniskus. Doduše, možda i uspije dobiti odgodu. Navodno se u zadnje vrijeme družio s Tomicom Horvatinčićem, koji je iz predmeta Odgoda zatvorske kazne uvijek imao samo petice..

Srijeda

26. 5. 2021.

Popuštaju mjere! Odlična vijest za naše ugostitelje i turističke radnike. Cijepljenje napreduje, sezona se približava, a kako se ona približava, tako se čudesno smanjuje i broj oboljelih. Ljudi, sve smo karte bacili na turizam, tko spomene koronu idućih nekoliko mjeseci, notorni je petokolonaš! Kafići i terase imaju dozvolu rada do 23 sata. Bit će zanimljivo vidjeti kako će to funkcionirati u vrijeme Eura, bude li Hrvatska igrala večernje utakmice. Zamislite, Hrvatska pobijedi, a gazda kafića naredi fajrunt!

Četvrtak

27. 5. 2021.

Vijeće sigurnosti UN-a zaprijetilo je sankcijama Hrvatskoj nakon što se bugarski veleposlanik požalio Plenkiju zbog napada na Bugare diljem naše domovine. Sve je zakuhao Zoka, kojemu su na srcu Makedonci, koje Bugari baš i ne vole, pa ih je naš Zoka uzeo u zaštitu. Neki od naših pravdoljubivih građana Zokinu su fetvu shvatili ozbiljno pa su se navodno dogodila čak dva strašna napada na bugarske državljane. Zoka se zatvorio na Pantovčak, gdje stalno sluša Leb i sol.

Petak

28. 5. 2021.

Možete se vi rugati koliko hoćete, ali i napravili smo dobar posao. Za samo 999 milijuna eura Plenki i Zoka kupuju nam polovne avione od Francuza. Pati, Vučiću! Normalno, peta kolona u Hrvatskoj odmah je digla dreku. Nekome ne odgovara borbena gotovost čuvara našeg neba. Jalnuši i diletanti, zeleni i žuti vragovi, komunisti i masoni koji nikada nisu htjeli Hrvatsku odmah su graknuli da se ta lova, koju ćemo vraćati idućih tisuću godina, mogla bolje potrošiti. Kako, molim vas? U obnovu Zagreba, Banije, u bolje pruge, više škola, vrtića? Sve je to lijepo, ali tko može platiti zadovoljstvo kada vam polovni Rafali od milijardu eura probijanjem zvučnog zida prekinu nedjeljni ručak? A vi u kontejnerima na Baniji, još se malo strpite za domovinu. Navikli ste se.

VIDEO Milanović o izboru Rafalea: 'Ovo je posljedica činjenice da su Amerikanci bili malo preskupi'

Komentara 9

SE
senijor121
16:38 30.05.2021.

Najgori premijer na svijetu, najgori predsjednik, zahvaljujući škori i njegovoj bagri, a ponajviše levim medijima

KI
kizz111
18:43 30.05.2021.

i šmrče

SE
senijor121
21:19 30.05.2021.

Bilo bi najbolje da šmrkavac odspava mandat jer nije normalan, sramota za državu i hrvatski narod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije