Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U posjetu Šibeniku

Zoran Milanović najavio razgovore oko Ine

zoran milanović,portal
Marijan Sušenj/PIXSELL
13.05.2013.
u 14:50

– Morat ćemo sjesti oko INE s MOL-om što prije. Moramo vidjeti tko je kome koliko dužan – rekao je premijer Milanović u Šibeniku.

U sklopu posjeta Šibeniku premijer Zoran Milanović najavio je razgovore oko INE.

– Morat ćemo sjesti oko INE s MOL-om što prije. Moramo vidjeti tko je kome koliko dužan. MOL je prema ugovoru svakako bio dužan uložiti nekoliko stotina milijuna eura u obnovu sisačke rafinerije, no mi imamo određena dugovanja po osnovi plinskog biznisa prema ugovoru koji je potpisala bivša Vlada, a zbog čega je DORH digao optužnicu protiv bivšeg premijera. No na svemu tome trebamo raditi i dizati cijenu dionice – rekao je premijer Milanović.

Odgovorio je i na pitanje o kampanji za izbore.

– Kampanja stoji bitno manje nego ikada i to ne samo nas nego i za sve druge. U proteklim godinama jedna je stranka trošila deset puta više nego svi drugi, a i jedan nezavisni kandidat, ne zna se čije novce – rekao je Zoran Milanović.

>>Milanović: Hvala vam na obavljanju časnog, ali potplaćenog posla

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije