Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zoran Milanović kao Katarina Peović: Opet je van kontrole i priča o izdajicama

Zagreb: Izjava Zorana Milanovića nakon dodjele nagrada pripadnicima MUP-a
Goran Stanzl/PIXSELL
10.10.2022. u 11:18

Ispod radara je prošlo da je na tragu Katarine Peović nekoliko dana poslije bio predsjednik države. Milanović je sav zajapuren oko situacije u BiH, u salvi optužbi na račun Plenkovićeve Vlade izrekao da je – kvislinška

Ključne riječi

Komentara 39

VI
Vivian
14:25 10.10.2022.

Po toj logici, zasto se "bravar" ne naziva kvislingom ako znamo da je instaliran iz Kominterne, uveo Staljinovu komunisticku diktaturu i naredjivao ubojstva i zlocine po uzoru na svojeg mentora Staljina?

Avatar Cantor
Cantor
12:12 10.10.2022.

Po meni svi Vi ste izdajnici...

DK
Dr.Kajmiga
07:36 11.10.2022.

Neznam, je Milanović nekad drzak i glasan ali je jedini što uopće priča javno o nekim skandalimam svi ostali šute.. i kradu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije