Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA SU PALA
Povratak na članak

Znanstvenici "otključali" genetski kod dvije najčešće vrste raka

Britanski znanstvenici uspjeli su završiti mapu genetskih mutacija raka pluća i raka kože, koja predstavlja bitan napredak u nastojanjima da se otkrije lijek za te opake bolesti.

Komentari 3

CA
CaptainAmerica
17:55 17.12.2009.

e moj mister...nikad sretan ha??? ni u dobrim vijestima ne mozes vidjet zraku sunca...zelim ti sretne blagdane...mozda ti poboljsa dan

VL
MM
Mladen Miletić
11:32 17.12.2009.

Identificirajući sve gene raka moći ćemo razviti nove lijekove ... Isto kao i ovi drugi znaju da su zemlju štetni ispušni plinovi, ali šta idemo izmisliti da se voozimo na sunce i vodu kao da je to jednostavno i ostvarivi samo tako. Uzrok znaju ali lijeka nema ... Neki vole da senzaciski objavljuju nešto, kao nedavno i mi u Hrvatskoj smo otkrili nešto protiv raka ( možda što drugi odavno znaju samo taju ! Trebaju svi usta zaćepiti i šutiti , kao mutavi tek kada staviš na stol lijek koji pomaže danas bolesniku onda laj a ovo je govnarenje kao u politici ... U komunizmu čemo dobro živiti sociijalizam je prelazni period do ljepoga života. Kapitalizam sebgrabizam sada je kriza idućih 30 godina a poslje tko zna ... Uvjek lagati sirotinji i gladnima i bolesnima je gijeh - zločin mafije... Bit če ljeka mi smo odkrili lijek protiv raka: ali prvo moraju stotine miliona prije poumirati da bi to profunkcioniralo i AKO ?

VL
KR
kris
14:50 17.12.2009.

pusenje u hrvatskoj je na razini najprimitivnijih zemalja i nesmije se reci da ono steti zdravlju .... sa suncem je malo bolje, ali jos uvijek ima puno onih koji se prze na suncu da se vidi da su bili na moru .....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.