Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predmet višegodišnjeg proučavanja

Znanstveni i teološki dokazi: Torinsko platno dokaz je Isusova uskrsnuća

16.04.2022.
u 21:00

Po mišljenju fizičara, trodimenzionalni odraz ljudskog lika na platnu nastao je kao “rezultat tajanstvene eksplozije energije”

Komentara 143

Avatar tarana
tarana
10:27 17.04.2022.

Dokaz ne može biti teološki....jedino znanstven. Ono što nije znanstveno dokazano,dokazati se ne može.

RO
romobil
08:48 17.04.2022.

Zanimljivo pozivanje na Pavla koji ne piše o Isusovom raspeću na zemlji od strane Rimljana(!?) kojeg ovaj nikad nije živog vidio već na "nebesima" kako ga je "vidio" u " vizijama" ubijenog od strane sotone(!?).Pavao ne spominje ništa od Isusovihih čuda ili poslanja u Galileji niti spominje dvanaest učenika ni posljednju večeru. Sve je očito izmišljeno naknadno jer Pavao piše posve drugu priču od one koja dolazi 50 godina poslije u evanđeljima...

NE
neberemed
22:53 16.04.2022.

nemreš verovat,napišem pitanje ko je napisal bibliju i dobijem žuti.kaj je to nešto uvredljivo,ili kaj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?