Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Final Countdown
Povratak na članak

Znaju što napraviti, ali ne znaju kako nakon rezova dobiti izbore

Lijeva i desna koalicija i pred stručnjacima bez jasnih planova

Komentari 6

TT
tTony
17:14 23.10.2015.

ovi sto neznaju trba ih cim prije razrjesit duznosti nema HRVtska vrimema placat skolu nesposomnim ministrima .

VL
CI
CIPS
16:26 23.10.2015.

HDZ čini tim iskusnih stručnjaka koji vrlo dobro znaju što treba da RH vrate na pravi put. SDP partija je prošlost i pitanje je vremena kad će se u potpunosti raspasti.

VL
Avatar Oluja 2015
Oluja 2015
17:06 23.10.2015.

Gotovo je sa njihom kukurikanjem , sdp kokošinjac je pred zatvaranjem , treba se strpiti još dva tjedna i odoše partizani u šumu .

VL
BU
Bulaba
16:31 23.10.2015.

"– Ja sam sklon traženju rješenja na rashodovnoj strani, ali onda mi recite koju bolnicu treba zatvoriti te kome oduzeti socijalnu skrb – upitao je ministar financija Boris Lalovac govoreći o potrebi reformi. " Za početak, mogli ste ukinuti sva nepotrebna uhljebnička ministarstva na čelu s Marasom, Baukom i Miljenićem koji nisu apsolutno ništa radili ni napravili u ove četiri godine, umjesto njih bi bio dovoljan nekakav ured za opću upravu, pravosuđe i obrt u nekom podrumu s tri činovnika.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
18:14 23.10.2015.

Napravili su najvažniji rez. Uključivanjem u vehabi-transport prerezali su Hrvatistanu grkljan. Ekipa iz Saudijske Arabijie i njihovih partnera u zloćinu im je veoma zahvalna za to.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.