Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostala u šoku

Zmija ju ugrizla za stražnjicu dok je sjedila na WC-u

zmija
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
02.06.2014.
u 08:41

Ovakvi slučajevi nisu rijetkost pa je tako nedavno ženu iz Singapura za nogu ugrizla zmija koju je pronašla u WC-u

Iris Castroverde (30) iz španjolskog grada Naróna sjedila je na WC školjci kad je začula zvuk prskanja nakon kojeg je osjetila ugriz za stražnjicu, javlja Metro. Nakon što je skočila i krenula pustiti vodu, Španjolka je ugledala 20 centimetara dugu žuto-zelenu zmiju kako nestaje niz odvod.

Prevezena je u bolnicu gdje je nakon liječenja ubrzo otpuštena, a više od samog ugriza šokiralo ju je činjenica kako se to moglo dogoditi jednom od njezino dvoje djece.

Ovakvi slučajevi nisu rijetkost pa je tako nedavno ženu iz Singapura za nogu ugrizla zmija koju je pronašla u WC-u, a muškarca iz Gane zmija je ugrizla za penis dok se koristio javnim WC-om.

>> Kao u hororu: Zmija mu izašla iz automobila tijekom vožnje!

 

Ključne riječi

Komentara 8

OK
okvardz
09:03 02.06.2014.

Gospodo ako Vam se piše o zmijama odite u selo Martinac u Moslavini pa se raspitajte kakovih je slučajeva bilo ove godine.Sjediti u stolici i prenositi vijesti iz svijeta baš i nije neki problem a bilo bi vam i zdravo kretanje po friškome zraku.Pozdrav.

Avatar bok
bok
09:29 02.06.2014.

..statisticki je veca vjerovatnost 7 puta da covjeka pogodi grom nego da pogodi u lotu 6 od 49.... dakle vjerovatnost pogodit u lotu je odprilike ista kao da te ugrize zmija na wc-u nego da dobis Jackpot...Zato cvatu kladionice u zemljama neinforiranih ljudi...

MT
mile the king
09:22 02.06.2014.

piskila il kakila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije