Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obratio se Plenkoviću
Povratak na članak

Zmajlović poziva na smjenu ministra Dobrovića: Hrvatska više ne može biti talac nesnalaženja jednog čovjeka

- Ovdje nije riječ o problemu jednog čovjeka i jednog resora koji nam se pred očima urušava, već o problemu cijele Vlade na što nas upozorava Europska komisija - upozorio je Zmajlović

Komentari 10

MA
malinac_
12:15 13.12.2016.

Zmajlovic je imao 3 godine i nesto vise da uradi po pitanju gospodarenja odpadom sta je on uradio nista ali sad je glasan kad treba kritizirati neciji rad ili nerad trbo je te kritike prepustiti nekom drugom licemjerno ali sta se moze i ocekivati od ovakvih kao sto je on.

VL
S9
slavonac.90
11:46 13.12.2016.

Što nisi tako pozivao na smjenu onoga volovsko- okog najnesposobnijeg ministra u povijesti politike koji nije znao ni svoju poljoprivrednu apoteku sa svojom partnericom voditi!? Znao je tuđe novce podjeliti sebi i svojima prijateljima, a ona njegova je htjela predsjednicu države smjenjivati! Kako ovi iz Zokanove krajinske brigade vode brigu o državi koju nikada nisu htjeli, izašli iz Hrvatskog sabora kada se glasovalo za samostalnost, a sada bi tom istom državom vladali! Neće moći drugovi iz SKH! I nije nikada stari hrvatski pozdrav bio "zdravo" drugovi i drugarice!

VL
KO
korisnik6
12:16 13.12.2016.

Pitanje je da li se Europska komisija protivi Dobrovićevom planu (NE), ili se protive Zmajlović i slični političari kojima nije cilj EKOLOŠKI SUSTAV koji je ISPLATIVIJI građanima i domaćem gospodarstvu, nego im je primarni cilj PUNJENJE PRIVATNIH DŽEPOVA!

VL
MA
medjimurec_at
11:33 13.12.2016.

Eto Zmaj je govorio , odma njega za ministra on zna znanje , mozes mislit ..

VL
DU
Deleted user
11:52 13.12.2016.

Pa tko zmajlovicu jos vjeruje??? Afera pun ko brod, a zagovara izgradnju spalionica koja je za proslo stoljece. Ali bitno da kaze da prekid takvog zbrinjavanja otpada stvara financijski minus a to sto ce u buducnosti stvoriti ogromnu stetu zaza njega je jos neshvatljiva cinjenica

VL
Avatar mofo
mofo
12:22 13.12.2016.

Ajde mahajlče seli u neku zgradu il nešto, nitko te ne želi slušati, pametniji si dok šutiš..

VL
DU
Deleted user
11:30 13.12.2016.

Znaci Lik koji sa 40 godina nema nikakvih financijskih plodova iza sebe pojašnjava tko se snalazi a tko ne .

VL
OB
obivankenobi
13:17 13.12.2016.

Da Hrvatska ima pravosuđe taj bi se sada javljao iz zatvora...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.