Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO ŽIVCE

Zloglasni ubojica 'Psiho' napao zatvorskog čuvara: Nije htio ići u šetnju

Ivan Dvorski
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
06.11.2019.
u 16:00

Do incidenta je došlo kada je Dvorski odbio izaći u dvorište na što je upozoren da će morati stegovno odgovarati. Kad je to čuo potpuno je izgubio živce

Ivan Dvorski zvani Psiho koji je osuđen na 40 godina zatvora zbog trostrukog ubojstva te koji se trenutno nalazi u u Lepoglavi u ponedjeljak je napao i ozlijedio zatvorskog čuvara.

- Možemo potvrditi da se jučer u Lepoglavi dogodio napad zatvorenika na službenu osobu te da se dalje postupa u skladu sa zakonskim odredbama - rekli su iz Ministarstva pravosuđa za 24sata, ne navodeći pritom o kojem se točno okrivljeniku radi.

Prema neslužbenim informacijama, do incidenta je došlo kada je Dvorski odbio izaći u dvorište na što je upozoren da će, ako ne bude izašao u šetnju, morati stegovno odgovarati. Kad je to čuo potpuno je izgubio živce. U pomoć napadnutom policajcu priskočio je kolega, a nakon što su svladali pobješnjelog ubojicu pravosudni je policajac završio na šivanju glave.

Podsjetimo, Psiho je u zatvoru završio nakon što je  2007. hicima iz pištolja ubio oca i sina Benita (75) i Đanija Vukošu (42) te Đanijevu djevojku Mirjam Švaljek (29).

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Forest Trump
Forest Trump
17:29 06.11.2019.

Možda nova supruga od sisačkog monstruma ima sestru ili prijateljicu koja bi se udala za Psiha pa da budu klapa !!!?????

Avatar rubinet
rubinet
16:27 06.11.2019.

Otimači djece,silovatelji,ubojice...trovači...teroristi.... Ukinuta terminalna kazna?Pogrešno...

SM
san.martino
17:08 06.11.2019.

Zar je moguce da za ovakve nema smrtne kazne!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije