Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podignuta optužnica
Povratak na članak

Željka Sačića terete da zločin u Gruborima nije spriječio te da ga je zataškavao

Optužnica je podignuta i protiv Frane Drlje

Komentari 85

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
17:34 26.01.2015.

A nasi izvori saznaju da su srbski diverzanti iz Bosne ubacivani da prave zlocine nad preostalim srbskim stanovnistvom..... Udbasi jel to istina...

VL
19
1995josip
17:31 26.01.2015.

Zar nije sud u Hagu oslobodio Hrvatske generale ! I ova optužnica bude pala u vodu kao i sve ostale optužnice lažova Save Štrbca .

VL
TM
TM
17:39 26.01.2015.

Sigurno da su naisli na otpor i morali su se decki braniti. Obranili su nas i zato ih sada napada komunisticka masinerija. Bog vam bio na pomoci braco.

VL
GM
Gusta magla
17:39 26.01.2015.

Znaci ipak je istina onaj clanak koji kruzi internetom i facebookom da ce sad biti uhicen Sačić,na ljeto Brkić, a najesen Karamarko i to sve režirano u Srbiji, a provode domaci izdajnici.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
17:41 26.01.2015.

Kak to da Mesic nije odgovoran za napade JNA kao vrhovnik na Hrvatsku a bio presjednik vase Juge,znao a nie sprijecio...hahaha

VL
SW
swic
17:36 26.01.2015.

Izmice im tlo pod nogama pa sad podizu optuznice , to je Josipovicevo i Milancetovo maslo .

VL
GO
golub
17:45 26.01.2015.

Ajde partizani prestanite jednom sa progonima hrvatskih branitelja i primite se posla sa progonom agresora.

VL
NE
nevenliam
17:46 26.01.2015.

Pa sto je vama hrvatski narode do kad ce nas komunisti zlocinci o0tuzibati kad ce se komunistima zlocincima suditi za njihove zlocine jeli ima jos hrvata u hrvatskoj pa mi smo branili svoj dom ZA dom spremni

VL
Avatar tituš
tituš
18:26 26.01.2015.

zanimljivo je da u protekle nešto više od tri godine nije bilo pravih procesa, pa niti progona branitelja, sada kada je na vidiku svojevrsna rehabilitacija branitelja i Domovinskog rata, izdajničke snage u vlasti i pravosuđu, ponovno kreću. Prije tjedan dana ovdje u posjeti bijaše kraljevski pijun - razarač u funkciji vanjskog ministra i valjda donio naloge za slijedeće poteze. Dugo nas muče i teroriziraju, dugo i predugo, no zato naša snaga stoji u Istini! Sačiću, za dom spremni, glavu gore, ginulo se, nije ovo strašnije od orkana i silovanja nezaštićenih žena i djece, krvničkog klanja nevinog i bespomoćnog hrvatskog puka po Banovini, Lici Kordunu, Bosni i Hercegovini .. Izdržali su generali i hladne haške zime, U spravi se generale .. kukavice su bile na drugoj strani!

VL
ĆA
ćaćaća
18:27 26.01.2015.

partija je započela kriminalizaciju domovinskog rata tkz detuđmanizacijom nastavila osudama hdz.a crkve a sad i branitelja..smišljena antihrvatska igra koja se vodi iz beograda preko hrvatskog sdp.a i prijatelja..

VL
Avatar Stjepan .
Stjepan .
20:47 26.01.2015.

Znamo da su zaostali ćetnici i njihova bratija koji su dolazili iz Bosne radili zlodjela nad svojem narodom kako bi se mi optužili a sada svojim zadnjim trzajevima ova komunističko udbaška i srbskćetnićka gamad pakira našim Junakima. Hrvatski Junaki Bog vas blagoslovio i hvala. Bez donošenja zakona o lustraciji i provedbe zakona o oprostu nećemo biti slobodni. Bog i Hrvati.

VL
Avatar PURGERICA1
PURGERICA1
23:24 26.01.2015.

Dobro kaže mr.sc. Željko Sačić, dipl.iur., to nam "veliki" Bajić priprema ucjene za put u Ustavni sud. Ma nema šanse. Bajić i Cvitan trebaju sa ostalom ekipom napustiti DORH.

VL
PR
pricalica
17:48 26.01.2015.

Bilo je i za očekivati ovakav naslov. Bit će toga sve više kako ćemo se približavti izborima. A kad tek proradi Cvitan (DO) i pokaže svoju' pravovjernost' !

VL
GO
Gomila
20:15 26.01.2015.

Srpska politika zapali pobije starce pa ce izgledat da su hrvati to uradili

VL
Avatar PURGERICA1
PURGERICA1
09:43 27.01.2015.

"Akcija" Vesne Teršelič i Zorana Pusića udruženih sa DORHO-m! Dokle? A Škabrnja čeka, čeka krivce i suđenje za zlotvore koji ju raskomadali 68 ljudi. Vesna Teršelič i Zoran Pusić su ovaj slučaj pratili od samog početka, bili su prisutni tijekomekom izricanja oslobađajuće presude Drlji i Krajini, a tada vidljivo razočarana voditeljica ''Documente" tom je prilikom izjavila: ''Strašna je ta zavjera šutnje u ATJ Lučko koja je specifična za određene kriminalne organizacije. Nakon zločina u Gruborima namjerno su opstruirane istražne radnje i to je sasvim sigurno. Ova oslobađajuća presuda je iznenađujuća jer i sam je sud ustvrdio da na ovoj postrojbi leži krivnja. Nadam se da će Vrhovni sud vratiti postupak na odlučivanje prvostupanjskom sudu." - kazala je Vesna Teršelič istog dana za HRT. Dokle će ovakovi vršiti "utjecaje" po pravosuđu? što nam novo sprema partija? Biti će zanimljivo u godini izbora.

VL
Avatar ikebana5
ikebana5
18:44 26.01.2015.

Tko god je radio zlodjela nad civilima, starcadi djeci i zenama treba biti procesuiran. Kakva bi mi drzava bili kad bi zlocini prolazili nekaznjeno. Ne govorim da su ovi gore navedeni krivi, ako su nevini dokazat ce se, ako su krivi nek se osude.

VL
Avatar HRVATSKI CENTAR OIE
HRVATSKI CENTAR OIE
17:24 27.01.2015.

Dižete optužnice protiv Hrvatskih Generala, želite ih prikazati zločincima, a sa druge strane se, kao pijan plota, držite zakona o općem oprostu. Kako primijeniti Zakon o općem oprostu nad silovateljima hrvatskih žena, mučiteljima muškaraca, koji i danas slobodno šeću po RH, susrečući svoje žrtve. Što te žene i muškarci proživljavaju. Zločini su počinjeni, samo što je isključivo jedna strana zainteresirana za progon, progon hrvatskih branitelja. Zar ne trebamo braniti čestitost Domovinskog rata, dignitet hrvatskih branitelja. Šešelj poziva u Knin, slobodan kao ptica na grani i dalje širi velikosrpsku ideologiju, šaljujući poruku da se za zločin nad Hrvatima ne mora odgovarati. Sram Vas bilo.

VL
DD
ddh
10:41 27.01.2015.

Ne terete oni Sacica samo za nesto sto se dogodilo u Gruborima. Terete komunisti i Yugoslaveni u DORH-u po nalogu komunista iz politike i u organizaciji Save Strbca, Terselicke, Pusica i njihovog tutora Josipovica. heroja Domovinskog rata Sacica radi toga, jer je branio i sa ostalim braniteljima pod vodstvom naseg prvog predsjednika obranio Domovinu od podivljale cetnicke soldateske. A vjerojatno je vec i dogovoreno koliko ce biti sudjen. Samo treba naci izgovora, da mu se vec napisana presuda procita. A sto se svjedoka tice, Strbac ce zajedno sa Terselickom i Pusicem to vrlo lako, kao i u slucaju generala Norca i Glavasa, organizirati. Issto vijedi i za junaka Domovinskog rata, Franu Drlju. A poslije Sacica ce biti progonjen netko drugi. I sudit ce braniteljima, ako se to komunisticki orijentirano "pravosudje" ne skine sa polozaja, tako dugo dok svi branitelji na neki nacin nece biti osudjeni, Jer formula je jednostavna. Cetnici tuze, a njihovi jataci sude.

VL
CR
crni7777
08:36 27.01.2015.

Svaki zločin treba ispitati i kaznit, ali zašto se ne istražuje što su toma grobar i vučić radili u Hrvatskoj 90-tih...? Njima crveni tepih jel tako..

VL
IV
ivicamaliračan
20:18 26.01.2015.

ne razumijem što milanović pokušava? ali sam svjestan da će i on odgovarati posebno za zatvaranje marka franciskovića

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.