Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatvorska fotka

Zgodna zatvorenica internetski hit: Kriva je... zbog slamanja srca!

Megan Simmons (1)
Foto: Florida police
1/6
11.04.2013.
u 17:30

Kada bi je osobno nazvao Hugh Hefner i ponudio joj slikanje za Playboy, bila bi to ponuda koju ne bi mogla odbiti

Rastavljena majka četvero djece Megan Simmons McCullough koja je 2010. godine uhićena zbog vožnje u pijanom stanju postala je pravi hit na internetu nakon što su objavljene njezine fotografije koje je snimila policija nakon privođenja.

Megan Simmons na fotografiji iz policije zaista izgleda kao neko lice s naslovnica modnih časopisa pa ne čudi što je postala pravi hit na internetu.

Policijska fotografija uskoro je dobila više desetaka novih inačica na kojima je pisalo, primjerice: "Traži se... zbog slamanja srca", "Kriva je... za oduzimanje daha" ili "Točno je... moguće je ubiti pogledom". Nedavno je počela primati i bračne ponude.

I sama Megan izjavila je da je iznenađena tolikim reakcijama te kako smatra da na fotografiji i nije baš najbolje ispala jer je prije toga plakala i bila uznemirena zbog cijelog slučaja s privođenjem.

– Nisam znala da sam toliko popularna na internetu dok me nije nazvao jedan novinar i zatražio komentar – izjavila je i dodala kako se ne bi slikala za novac, no kada bi je osobno nazvao Hugh Hefner i ponudio joj slikanje za Playboy, bila bi to ponuda koju ne bi mogla odbiti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije