Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

ZET-ov vozač u samoobrani lakše ozlijedio 15-godišnjeg napadača

Stajalište
Marko Lukunić
07.02.2010.
u 12:00

Na okretištu Dubec vozač je izišao iz tramvaja i tada su ga napali rukama. Pao je na pod u u tramvaju, uspio dohvatiti metalnu polugu za skretište pa je udario po glavi jednog od napadača nakon čega su oni ustuknuli.

Tri muške osobe fizički su nasrnule na 57-godišnjeg vozača ZET-ova tramvaja u nedjelju,malo nakon ponoći.

Vozač je upravljao tramvajem broj 11 te na stajalištu kod Aleje javora primijetio tri muške osobe kako žele ući u vozilo. Kako su oni odugovlačili s ulaskom u tramvaj, vozač je zatvorio vrata i krenuo dalje.

Na okretištu Dubec vozač je izišao iz tramvaja i tada su ga napali rukama. Pao je na pod u  u tramvaju, uspio dohvatiti metalnu polugu za skretište pa je udario po glavi jednog od napadača nakon čega su oni ustuknuli.

Vozač je uspio  zaključati se u kabinu, dok su napadači počeli udarati po vratima kabine. Uzeli su koš za smeće sa stajalište pa udarali po bočnom staklu kabine koje se raspucalo.

Nakon toga, napadači su se udaljili. Primijetili su ih policajci što je natjeralo napadače na bjeg, no, policija je jednog ipak uspjela dohvatiti.

15-godišnjak je odveden u postju na obradu, kao mu pozvali i njegovu majku. Utvrđene su mu laše tjelesne ozlijede, a lakše je ozlijeđen i vozač tramvaja.

Ključne riječi

Komentara 15

OB
-obrisani-
17:28 07.02.2010.

šteta što nije jače zahvatija napadaća kako bi cio život pamtio svoj ulični nagon

GV
goran vrtaric
14:55 07.02.2010.

Gavro misli da bi posteni Hrvat legao na pod i dao da ga iscipelare zvalavci, jer po njemu jedino \"divlji\" Srbi se brane. Koliko ludjaka ostavlja bedaste komentare da te bog sacuva. Steta sto ga nije bolje odalamio, a usput i jos onu dvojicu, jer po meni ova trojica zvalavaca su divljaci jer ako imaju muda zasto krecu u troje napadati a zna se ko je stvorio trojke ( cetnici su formirali trojke, i napadali ljude).

GA
Gavro
21:48 07.02.2010.

za gorana vrtarica:Gavro je samo htjeo da ti pokaze koja Srbofobija vlada u Hrvatskoj pa procitaj komentare od mparac3 i mozda ce ti nesto biti jasno. Pozdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije