Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STALE U OBRANU

Ženske udruge iz Domovinskog rata ogorčene napadima na predsjednicu: 'To je neviđena zavist i mržnja neprijatelja Hrvatske'

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
15.01.2017.
u 21:01

"U Predsjednici vidimo osobu koja osjeća naše brige i želi dobro svojoj zemlji" poručuju ženske udruge iz Domovinskog rata i pojedinci

Desetak ženskih udruga iz Domovinskog rata izrazilo je danas ogorčenje "neopravdanim i neprijateljskim" napadima na predsjednicu Republike Kolindu Grabar-Kitarović te zatražile njenu zaštitu. 

Udruge su priopćile kako posljednjih dana traje neviđena hajka na legalno izabranu predsjednicu države i to od "predvodnika koji nas žele  vratiti u zagrljaj jugofilskih, staljinističko-boljševičkih struktura poraženih u cijelom svijetu - osim u  Hrvatskoj. 

Predsjednica, legalno izabrana voljom naroda, počela je raditi u skladu s Ustavom, ali i željama  naroda. Nastoji provoditi svoje ideje gospodarskog oporavka zemlje, želi povratiti izgubljeni ponos i nadu, ističu udruge te dodaju kako je sve to probudilo "neviđenu zavist i mržnju neprijatelja napaćene Hrvatske".   

"Iako je pružila : ruku pomirbe svim protivnicima slobodne Hrvatske, (...) krenuli su neviđeni napadi na njen integritet. Skrivaju se uspjesi u njenom radu, podmeću objede", tvrde udruge te izražavaju najdublje ogorčenje takvim neopravdanim, neprijateljskim napadima na Predsjednicu i traže njenu zaštitu.

"U Predsjednici vidimo osobu koja osjeća naše brige i želi dobro svojoj zemlji" poručuju ženske udruge iz Domovinskog rata i pojedinci.

>> Pročitajte što je Kolinda Grabar-Kitarović poručila građanima na Facebooku

Komentara 22

GU
gustirna
22:09 15.01.2017.

Unistimo im jugofasisticko cetnicke medije i fakultete i ta gamad ce crknuti sama od sebe...

CR
crocro
22:49 15.01.2017.

Zašto se napada predsjednica? Zato jer kako vrijeme odmiče ona sve više i jače pokazuje koliko može učiniti za Hrvatsku i što će i koliko učiniti do kraja svojeg mandata. Mnogi su računali da je zalutala u predsjedničku fotelju a onda kada je pokazal da će se istinski boriti za Hrvatsku i biti priznata od Hrvatskoga naroda, onda im je knedla zastala u grlu. I sada krkljajući s tom knedlom u grlu izmišljaju joj i kaleme razne nepodopštine čime je ponižavaju i sramote kao instituciju države. Od kada je stvorena Hrvatska država, nakon dr. Franje Tuđmana ona je najkompetentnija osoba koja može zastupati Hrvatsku državu kao predsjednica. Konačno nakon dugo posnih godina imamo predsjednicu koja svim srcem štiti Hrvatske nacionalne interese. Našu predsjednicu podržava najveća većina Hrvatskoga naroda i to neka joj bude vjetar u leđa u daljnjoj zaštiti Hrvatskih građana i Hrvatskih nacionalnih interesa. A to što se neki propinju na zadnje noge kako bi je kompeomitirali, koji je u stopu prate i traže dlaku u jajetu, oni ništa ne mogu učiniti Hrvatskom narodu koji podržava svoju predsjednicu i ne nasjeda na izmišljotine i laži.

Avatar croatxl
croatxl
22:04 15.01.2017.

Predsjednice ponos ste Hrvatskoga naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije